POLSKA!!!!!

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

DanielP pisze:Pierwsza polowa jednostronna - ataki Ślimakojadów i wybijanie pilki "aby dalej" przez nasza druzyne. Po przerwie byl juz wyrownany mecz, ale prawie zadnych ciekawych sytuacji.
0_o
jak dla mnie było odwrotnie - pierwsza połowa całkiem wyrównana - w drugiej Polacy nie istnieli i francuzi w sumie robili co chcieli - wieeeelkie szczęście i Dudek bohaterem meczu
If you live with apes man, it's hard to be clean
Awatar użytkownika
DanielP

Post autor: DanielP »

Tez ogladalem mecz. Jakby Żabojady miały wiecej szczescia, lepsze celowniki, albo my gorszego bramkarza, to by moglo byc i 5:0 dla Francji. Mecz byl kiepski. Pierwsza polowa jednostronna - ataki Ślimakojadów i wybijanie pilki "aby dalej" przez nasza druzyne. Po przerwie byl juz wyrownany mecz, ale prawie zadnych ciekawych sytuacji. Dwoch wylansowanych medialnie napastnikow - Zurawia i Franka, zupelnie nie bylo widac na boisku. Chyba lepiej Franek spelnial sie jako "czarny kon" , wchodzil i strzelal bramki, A jak gra od poczatku, to sie szybko zmeczy i juz nie strzela :)
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Heh, chłopaki w ramach treningu mogliby przyciąć w sensible, może w tym jakoś by im szło.. :wink: Swoją drogą- co w kadrze robi Szymkowiak?
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

8:0

Post autor: Piotr Bober »

Polska-Azerbejdżan ludzie 8:0 to było coś takie mecze to ja chciałbym oglądać.

Moje uwagi dotyczące meczu:
Sędzia-chyba raczej emeryt...
Faule-Ciągle naszych potem faulowali :x
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Cosik mi nie gra w tym topicu... jak to możliwe, że najpierw napisane zostały (teoretycznie) posty cytujące, a dopiero potem post cytowany :?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

hmmm ciekawe, to dowodzi istnienia sieci mrocznych powiązań siegających najwyższych szczebli władzy ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

Piotr po prostu szybko postuje :P

ja bym wolał żeby te 8 goli rozłozyło się na wszystkich przeciwników bo co nam z tego Azerbejdźanu jak stłamsi nas Irlandia Płn. :]

mecz w sumie końcówke oglądałem bo MGS2:SoL ma pierwszeństwo :twisted:
If you live with apes man, it's hard to be clean
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Oby polacy tak grali z taką formą dalej w eliminacjach.
Ash

Post autor: Ash »

Tym meczem nie ma się co podniecać. Polska wygrała raczej dlatego, że tamci nie umieli grać.
Awatar użytkownika
Slesz

akuhedr pisze: mecz w sumie końcówke oglądałem bo MGS2:SoL ma pierwszeństwo :twisted:
Ja miałem PS2 na 24 godziny z MGS2 i musiałem przejść całego mieszcząc się w czasie. Zajęło mi to ok. 19 godzin ;)
Jak tam, podoba się Raiden piękniś :P
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

ahh, mgs to dopiero gierka. Jedynke przeszedłem kilkadziesiąt razy. Dwójkę tylko 2, ale tylko dlatego, że długa jest ;). Trójka już wyszła chyba to może niedługo zagram.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Piłka mnie nie interesuje... dlaczego?
Oto link: http://www.90minut.pl/liga.php?id=1416
Awatar użytkownika
Slesz

MGS 3 już wyszedł nawet w PAL'u, tylko trzeba mieć PS2 :/
Podobno o niebo lepszy od 2. W dwójce drażniło mnie to, że rzekomy ninja sypał dokładnymi cytatami Gray Fox'a z jedynki. Co jak co, ale to już było dla mnie nieco przegięte i naciągnięte, bo niby jakim cudem. A strawiłem nawet postać Raidena.
Jedynka to najlepsza gra na PlayStation. Mimo Chrono Crossa , Vagranta, Vandal Heart i innych to MGS jest wg mnie najlepszy pod względem fabuły i rozgrywki.
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

1:0 dla Polski z Irlandią północną nie był to piękny mecz ale i tak bardzo się ciesze z 6 punktów :twisted:
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Piłka nożna jest do kitu , nie wiem co wy widzicie w kopaniu piłeczki , pograjcie sobie w koszykówkę mięczaki :P
ODPOWIEDZ