Dlatego nie ma co, was namawiać.., że Jan Paweł II to Wielki Człowiek.
Bebokusie pospolitusie, po co piszesz, że jesteś z Wirusem dla jaj. Tym małym faktem ośmieszyłeś się i być może, uraziłeż też samego Wirusa

Moderator: GTW
Brawo, brawo, brawo, właśnie pokazałeś SWĄ NAJWYŻSZĄ FORMĘ INTELIGENCJI.pcisz pisze:Wali mnie już ile dostanę ostrzeżeń. Możecie mnie nawet wypierdolić z swojej strony. Wali mnie to. Sam zrezygnuje. W dupie mam taką stronę gdzie debilzm jest najwyższą formą inteligencji.
...nie udzielałem się w tej dyskusji...ale tym tekstem trafiłeś w każdego odwiedzającego to forum...nie dodam nic...Shoonay pięknie to skwintował.pcisz pisze:W dupie mam taką stronę gdzie debilzm jest najwyższą formą inteligencji.
Trochę mnie to dobiło Shoonay. I ty też popierasz Wirusa, Jediego itd.Shoonay pisze: - i my wszyscy - nie zgadzając się z Twoimi jedynie słusznymi poglądami, ci ją dalismy.
Aliens pisze:Trochę mnie to dobiło Shoonay. I ty też popierasz Wirusa, Jediego itd.Szkoda mi nagłej śmierci Jana Pawła II. To, że niektórzy zachowują neutralność do Papieżą, to ich sprawa. Tak to zrozumiałem.
Wy się dziwicie, że ludzie mogą płakać bo Osobie, która dla was nikim ważnym nie była. Myślicie, że byłoby lepiej gdyby Polaka Papieża nie było. A może tak, już nie cierpicie Kościoła, że na Papieża wyładowujecie swój gniew. Jestem chrześcijaninem i chciałbym wiedzieć czy i wy nimi jesteście. Proste pytanie-prosta odpowiedź.
Dokładnie, zostaliśmy sami...Aliens pisze:No dobra, może przesadziłem, ale trzeba się jakoś wypowiedzieć w tej sprawie. Papież odszedł, a my wszyscy zostaliśmy sami..(pewnie niektórzy).
Ze swojej strony kolejny raz mówię, że nie napisałem że kogokolwiek popieram - wyraziłem tylko swoje zdanie.Aliens pisze:Ale powiedzcie mi, czemu popieracie WirusaW którym jego zdaniu powinienem się zatrzymać, i przemyśleć, że to co piszę na tym forum, to kłamstwa
![]()
Kto mi to powie
Ja go nie potępiam..(chociażShoonay pisze:Naprawdę nie wiem za co tak go potępiasz, chyba gdzieś ten jego "felerny" post przemknął mi niezauważenie...
Wkurza mnie jak w telewizji czy na ulicy mówia na niego Ojciec święty. Ludzie, nikt jeszcze w historii kościoła nie został świętym za życia. Świętym się zostaje po śmierci więc nie róbmy z niego świętego.
To była jego opinia.Aliens pisze:Ja go nie potępiam..(chociaż), ale mnie poprostu, tekst Wirusa, o tym, że wkurza go, że Papieża nazywa się Świętym, dobił mnie. Jan Paweł II był Święty, jest Święty, i będzie Święty. Taka jest prawda
![]()
I każdy chrześcijanin o tym wie![]()
![]()
![]()
Hmmm, wiesz co jest najzabawniejsze? Że nasi "sąsiedzi", myślą o nas wprost przeciwnie!pcisz pisze:My Polacy mamy taką mentalność, że jak temat niewygodny to go zamknąć.