ON

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Świat jest smutny..Europa ubolewa, my płaczemy. Młodzież się nie zmienia. W mojej szkole są takie debile i palanty, które wręcz się nie przejęły śmiercią Papieża. Szkoda, że Bóg takim przebacza :( Przynajmniej, wisi mała karteczka w szkole :
Karol Wojtyła
Papież Jan Paweł II
1920-2005
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Aliens pisze:Świat jest smutny..Europa ubolewa, my płaczemy. Młodzież się nie zmienia. W mojej szkole są takie debile i palanty, które wręcz się nie przejęły śmiercią Papieża. Szkoda, że Bóg takim przebacza :( Przynajmniej, wisi mała karteczka w szkole :
Karol Wojtyła
Papież Jan Paweł II
1920-2005
A mój kumpel się wkurzył że mecz przerwali.
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Aliens

Nie zmienimy innych Piotrze :( Niestety musimy z tym żyć... :(
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

A ja mam cztery ostrzeżenia i się nie boje wypowiedzieć na żaden temat przebojowo (że tak powiem) i zgadzam się ze Pciszem bo te ostrzeżenie dal niego to debilizm a ja jedno a raczej dwa ostrzeżenia dostałem niesłusznie ale nie będe zaczynał rozmowy nie na temat i zadymy robił.
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Aliens

Jeśli zgadzasz się z Pciszem, to chyba wszyscy będą przeciw tobie (oprócz mnie). A Wirus, bo pewnie się uważa tu, za samego Boga może wkońcu kogoś wyrzucić. Teraz wiem, że tu panuje coś w rodzaju NKWD.
Wypowiesz się za głośno o Popieżu, dostaniesz razem z rodziną bilet na Syberię.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ja uważam że to forum nie jest o papieżu jak ktoś chcę sobie pogadać na tematy święte to do radia maryja, umarł chlop i dajcie mu spokój !!!
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

...no nie moge...macie chyba jakąś manie prześladowczą...jeśli nie podoba
wam się to forum, nie musicie zostać z niego wyrzuceni by się z nim pożegnać. Zrezygnujcie dobrowolnie.

Wypowiedź kierowana do wszystkich "krzykaczy".
AXE Capoeira!
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Arek , a to jest dział HYDEPARK , i można tu gadać o czym się chce (nie łamiąc regulaminu)
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Amos masz racje sorry ale ten temat jest przydługawy zwłaszcza że od soboty w telewizji tylko jeden temat jak w stanie wojennym już mnie to nudzi .
Awatar użytkownika
Aliens

Arek, pomogę ci, byś się nie nudził:
1. Nie musisz czytać i uczestniczyć w tym poście.
2. Nie musisz oglądać programów obrazujących życie Papieża.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Amos pisze:można tu gadać o czym się chce (nie łamiąc regulaminu)
Trafiłeś w sedno. Nikt nikogo nie będzie wyrzucać za darmo. Pcisz dostał ostrzeżenie za dwukrotne złamanie regulaminu, po czym złamał regulamin po raz trzeci. Popierajcie go dalej i bójcie się, że was powyrzucam, ehhh. No coment.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Aliens

A mówiłeś rzekomo, że już nie będziesz uczestniczył w tym Temacie.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Nie wracam i nie kontynuuje tematu o papieżu. Wyjaśniłem kwestie ostrzeżenia. To nic, że wyjaśniłem to w pierwszym poście, ale zamiast to przeczytać to wolałeś zacząć mieszac mnie z błotem, że rozdaje ostrzeżenia za widzimisie.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Jeszcze jedno male sprostowanko:

Mianowicie:napisalem ze jestem po stronie wirusa(dla jaj ale chodzi mi tez o to ze telewizja troche przesadzila z tym nadawaniem o Nim tzn ao o Papiezu).Moim zdaniem trzeba umrzec bo ktos sobie o Tobie przypomnial.Tak samo bylo z Czeslawem Niemenem.Nie zamierzam nikomu dogryzac przeciez.Dla mnie wielkim czlowiekiem byl np Jozef Pilsudski(nie porownuje obu Swietej pamieci).
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Aliens

Bebokus pospolitus pisze:Jeszcze jedno male sprostowanko:

Mianowicie:napisalem ze jestem po stronie wirusa(dla jaj ale chodzi mi tez o to ze telewizja troche przesadzila z tym nadawaniem o Nim tzn ao o Papiezu).Moim zdaniem trzeba umrzec bo ktos sobie o Tobie przypomnial.Tak samo bylo z Czeslawem Niemenem.Nie zamierzam nikomu dogryzac przeciez.Dla mnie wielkim czlowiekiem byl np Jozef Pilsudski(nie porownuje obu Swietej pamieci).
Czesław Niemen, nic ważnego nie zrobił w porównaniu z Janem Pawłem II.
Cieszę się, że nie będziesz dogryzać nikomu.
wolałeś zacząć mieszac mnie z błotem, że rozdaje ostrzeżenia za widzimisie

Nie wiem, czy mam zwidy, ale chyba zmieniłeś Wirus trochę ten tekst od wczoraj :idea: Nie mieszam cię, z błotem drogi kolego..tylko uważam, że masz dziwny sposób traktowania wszystkiego, co się wokół ciebie dzieje.
Dziwny jesteś..ale udowadniasz w swoich odpowiedziach, że nie jesteś inny. Z jednej strony, wkurzasz się świętością Papieżą, a później wszystko odwracasz, że niby miałeś coś innego na myśli.
Zablokowany