tego co go tak bezczelnie Snake strąca

ogólnie gadzet polegał na tym że Rosja jest zainteresowana REX'em bo chce ponownie stać się supermocarstwem z którym wszyscy będą się liczyć
Mei Ling dobra była - w dwójce Otacon śmiesznie próbuje ją naśladować

Moderator: GTW
Nie ma rewolucji. Obszar, po którym się poruszamy jest ograniczony wzniesieniami itp. skutecznie prowadząc nas tam, gdzie trzeba. Są oczywiście możliwości pójścia tędy lub tamtędy, ale jest to bardzo ograniczone. Jest podział na lokacje, a przechodząc z jednej do drugiej włącza się króciutka animacja przebiegania między lokacjami. Zbliżając się do przejścia międzylokacjowego widać jak ekran się nieco zawęża (w tryb "kinowy").akuhedr pisze:mógłbyś opowiedzieć o tym chodzeniu po dzungli?
to taka rewolucja w porownaniu do poprzednich czesci gdzie latało sie po mniejszych lub wiekszych pomieszczeniach
duża jest ta dzungla?
czy jest jakis podzial na lokacje? (w sensie np idziesz przez dzungle - nagle wlacza sie animacja jak przechodzisz do kolejnego "sektora" czy tam cokolwiek)
Raczej nie zgubisz się w dżungli, podział na sektory i ograniczenia terenu to uniemożliwiają.akuhedr pisze:czy w tej dzungli mozna sie "zamotac"?
w sensie "chyba już tu byłem..."
duża lokacja?
Snake ma jakąś mape? kompas? - jak wyglada nawigacja
czy moze lokacja jest na tyle mała ze wystarczy ze rozejrzysz sie lornetką po okolicy i już
Od przeciwników zdobywa się losowe przedmioty - zazwyczaj amunicję. Nie uświadczyłem jeszcze żadnego sensownego wytłumaczenia, dlaczego nie można skorzystać z broni wroga. Może mają mocno przywiązaneakuhedr pisze:w dwójce usprawiedliwono fakt że Snake/Rayden nie mógł zabierać broni przeciwnikowi (czyli ta cała gadka szmatka o zabezpieczeniach które nie pozwalają na uzycie broni przez osobe inną niż jej właściciel)
jak to wyglada w trójce?
przeciwnicy nadal zostawiają "losowe" przedmioty czy mozna takiemu zabrać karabin czy tam coś?
Nie jest to pasek, ale po prosu miernik pokazujący wartość procentową poziomu naszego ukrycia. Tak - kamuflaż to strój i makijaż, w każdym środowisku inny kamuflaż jest lepszy, a w jednej lokacji możemy napotkać mnogość rodzajów terenu.akuhedr pisze:dalej - kamuflaż - zrozumiałem że pojawia się jakiś pasek który pokazuje "jak dobrze sie ukryliśmy" tak?
rozumiem ze kamuflaż to strój i makijaż?
można np jakimiś galazkami sie "przystroić" czy inne tego typu cyrki?
Snake się jakoś "maluje"? (w sensie na twarzy jakieś gadzety)
Ja czytałem recenzję MGS2 w Psx Extreme i była tam podana "sensacyjna" wiadomość, że Snake nie żyje. Nie wspominali chyba nic o mieczu, bo pamiętam, że też byłem wbity w fotel szczególnie sposobem posługiwania się owym mieczem.akuhedr pisze:poki co to tyle
mialbym prosbe - jak bedziesz np podawal z jakich broni moze korzystac Snake to moglbys dawac jakies info wczesniej w stylu "spoiler" czy cos - wolalbym takich rzeczy dowiedziec sie bezposrednio z gry Razz
np nie wiedzialem ze w dwojce mozna walczyc mieczem i bylo to dla mnie bardzo mile zaskoczenie (pewnie gdybym przejzal jakas recenzje to moje zaskoczenie bylo by "mniejsze" Smile )
Tak, grałem na Normalu. Radaru NIE MA ! Są inne urządzenia lokalizujące wrogów lub zwierzynę, ale wszystkie na baterie. Baterie można ładować, ale nie jest to łatwe i nie można tego dokonywać tak często.akuhedr pisze:przy okazji - rozumiem ze grales na normalu?
radar? - cos sie zmienilo?
Z któreego Śląska?Amos pisze:Czy jest ktoś ze śląska z ps2 i mgs3?
Dobra, jestem już na swoim profilu. To przyjedź do dolnego wykombinuj mgs3 a ja mogę znaleźć albo emulator albo ps2Amos pisze:Górnego :]