6 podstawowych pytań
Moderator: GTW
- AlaN
...nie mogę ów ściągnąć manuala... <-- ...NIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ OWEGO MANUALA...
...ów stronę wejść... <-- ...WEJŚĆ NA OWĄ STRONĘ...
...co to jest za program, ten ów tutorial... <-- ...PROGRAM, TEN TUTORIAL... (słowo "ów" jest tu zbędne)
Rozumiem, ze kolega lubi używać takich a takich słów, ale wypadało by zapoznać się do czego i jak je stosować a nie walić literkami jak się da - Chłopie, szanuj polski język bo jesteś Polakiem!
...ów stronę wejść... <-- ...WEJŚĆ NA OWĄ STRONĘ...
...co to jest za program, ten ów tutorial... <-- ...PROGRAM, TEN TUTORIAL... (słowo "ów" jest tu zbędne)
Rozumiem, ze kolega lubi używać takich a takich słów, ale wypadało by zapoznać się do czego i jak je stosować a nie walić literkami jak się da - Chłopie, szanuj polski język bo jesteś Polakiem!
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
- SDC
Masz podręcznik użyszkodnika dołączany do programu Photoshop: http://www.osloskop.net/r/4303.html
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
OGame/Tibia fan.
- NoOne
No tak bo wy jesteście na usługach Imperatora Prezesa i próbujecie przekabacić młodego padawana na ciemną strone mocyWirus pisze:hehe a wiecie, że mój cały projekt amigowej wlepki od poczatku do końca zrobiłem właśnie w "zakichanym paintcie"Wbrew pozorom nie jest taki badziewny
Tyko mnie nie zlinczujcie za to

Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
- NoOne
- Aliens
Racja
Moc jest ze mną
Wrazie niebezpieczeństwa mam swój sero...ekhm świetlisty miecz. Imperator Prezes i Grupa Trzymająca Władzę nie nakłonią mnie na poddanie się, ciemniej stronie mocy 

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2005, o 22:05 przez Aliens, łącznie zmieniany 1 raz.
- Slesz
Aliens , wykasowałeś posta i włączyłeś avatara. Zapewne zrobiony w Paincie 
Zaprzeczam wszelkim związkom z GTW, koneksjom i innym tego typu rzeczom.
GTW wcale nie płaci mi za podtrzymywanie przeświadczenia żniwiarzy o tym, że są nieosiągalną grupą konspiracyjną i że nie ma wśród nich szpiegów.
Paint wcale nie jest dobry, wcale nie można w nim zmniejszać obrazków, a Twój zmniejszony w Photoshopie wygląda o niebo lepiej niż mój zmniejszony w ... hmmm ... zmniejszony za pomoca siły woli (The Force)
Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat (a przynajmniej niezbyt wiele
)

Zaprzeczam wszelkim związkom z GTW, koneksjom i innym tego typu rzeczom.
GTW wcale nie płaci mi za podtrzymywanie przeświadczenia żniwiarzy o tym, że są nieosiągalną grupą konspiracyjną i że nie ma wśród nich szpiegów.
Paint wcale nie jest dobry, wcale nie można w nim zmniejszać obrazków, a Twój zmniejszony w Photoshopie wygląda o niebo lepiej niż mój zmniejszony w ... hmmm ... zmniejszony za pomoca siły woli (The Force)
Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat (a przynajmniej niezbyt wiele

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Aliens
Mam przykład do punktu 4. i tym razem to napewno nie gość.
Zobaczcie sami i powiedzcie, czy się nie mylę
Piotr Bober odpowiedział na swój post dokładnie w ciągu 4 minut, a to już mnie wkurzyło
Zobaczcie sami i powiedzcie, czy się nie mylę

Piotr Bober odpowiedział na swój post dokładnie w ciągu 4 minut, a to już mnie wkurzyło

- Slesz
Stare dzieje. Zapewne wtedy na forum panowały nieco inne zasady jeśli chodzi o zmianę itp. postów. Z tego co wiem, to podobno kiedyś wcale nie mozna bylo zmieniać treści postów. Ale mnie wtedy jeszcze tutaj nie było. Wtedy to ja jeszcze o komputerze nawet nie myślałem 

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Aliens
Ja też o kompie nie myślałem, ale co z tego. Czyżby Blod..ekhm.., GTW zmienił rządy i przeprowadzał gwałtowną rozbudowę forum
Czemu nie można, odpowiadać na swój post po godzinie
Nie mówię już o minutach.
Coś myślę, żę Żniwiarzom też się to nie spodoba. Trzeba obalić rządy Imperatora i wnieść stare dobre czasy.
Obalić dyktatora

Czemu nie można, odpowiadać na swój post po godzinie

Coś myślę, żę Żniwiarzom też się to nie spodoba. Trzeba obalić rządy Imperatora i wnieść stare dobre czasy.
Obalić dyktatora

- Aliens
Doszło 7 pytanie.
7. Jak wstawić sygnaturkę w posta lub ewentualnie zapodać linka, by ten obrazek tam umieścić
Zwięzłość pytania.
[jpg]adres strony[/jpg] to ogólny skrót do umieszczania sygnaturek.
Znam stornę, gdzie mi zależy na jednym obrazku. Kopiuję go do komputera, ale go już nie umieszczę w poście. Wiem, że w postach nie umieszcza się sygnaturek, ale jak nie mam innego wyjścia
Mógłbym ewentualnie zapodać linka i dodać uwagę, gdzie się znajduje owy obrazek. Ale to jest trochę mniej eleganckie. Widziałem jak inni dawali linki z samymi obrazkami. Jak oni to robią
Jak umieszczać syganaturki w poście
Proszę o zwięzłe odpowiedzi po muszę powoli to wszystko połapać

7. Jak wstawić sygnaturkę w posta lub ewentualnie zapodać linka, by ten obrazek tam umieścić

Zwięzłość pytania.
[jpg]adres strony[/jpg] to ogólny skrót do umieszczania sygnaturek.
Znam stornę, gdzie mi zależy na jednym obrazku. Kopiuję go do komputera, ale go już nie umieszczę w poście. Wiem, że w postach nie umieszcza się sygnaturek, ale jak nie mam innego wyjścia

Mógłbym ewentualnie zapodać linka i dodać uwagę, gdzie się znajduje owy obrazek. Ale to jest trochę mniej eleganckie. Widziałem jak inni dawali linki z samymi obrazkami. Jak oni to robią

Proszę o zwięzłe odpowiedzi po muszę powoli to wszystko połapać