6 podstawowych pytań

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AlaN

Post autor: AlaN »

...nie mogę ów ściągnąć manuala... <-- ...NIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ OWEGO MANUALA...
...ów stronę wejść... <-- ...WEJŚĆ NA OWĄ STRONĘ...
...co to jest za program, ten ów tutorial... <-- ...PROGRAM, TEN TUTORIAL... (słowo "ów" jest tu zbędne)

Rozumiem, ze kolega lubi używać takich a takich słów, ale wypadało by zapoznać się do czego i jak je stosować a nie walić literkami jak się da - Chłopie, szanuj polski język bo jesteś Polakiem!
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Zgadzam się towarzyszu, że kolega nie powinien pisać, zdań, które w żaden sposób nie są, związane z naszą poprawną polszczyzną. :)
Dlatego ten błąd ów zniknie już z jego drogi, do całkowitej poprawnej polszczyzny. :lol:
Pozdrawiam Aliens :wink:
Awatar użytkownika
SDC

Post autor: SDC »

Masz podręcznik użyszkodnika dołączany do programu Photoshop: http://www.osloskop.net/r/4303.html
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
Awatar użytkownika
Aliens

Rozumiem, że żeby go pobrać tenże poradnik użytkownika, trzeba się zalogować :shock:
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

nie
trzeba miec klienta sieci ed2k ---> czyli np emule lub edonkey
If you live with apes man, it's hard to be clean
Awatar użytkownika
Aliens

akuhedr pisze:nie
trzeba miec klienta sieci ed2k ---> czyli np emule lub edonkey
Ja mówię naprawdę :roll: Bo jak wchodzę na stronę, to nigdzie nie mogę ściągnąć tego poradnika. Mogę tylko wejść na forum dotyczące tego poradnika :!:
Awatar użytkownika
NoOne

Post autor: NoOne »

Wirus pisze:hehe a wiecie, że mój cały projekt amigowej wlepki od poczatku do końca zrobiłem właśnie w "zakichanym paintcie" ;) Wbrew pozorom nie jest taki badziewny :)

Tyko mnie nie zlinczujcie za to ;)
No tak bo wy jesteście na usługach Imperatora Prezesa i próbujecie przekabacić młodego padawana na ciemną strone mocy ;-)
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
Awatar użytkownika
Aliens

Już się czuję jakoś ciemno :twisted:
Awatar użytkownika
NoOne

Post autor: NoOne »

niepoddawaj sie Paintowi - ta scieżka jest szybsza i łatwiejsza, to ciemna strona mocy jest. Kiedy jesteś wyciszony, bierny i używasz sobie Photoshopa wtedy moc twoim sprzymierzencem jest :-P a to poteżny sprzymirzeniec. :)
Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
Awatar użytkownika
Aliens

Racja :!: Moc jest ze mną :!: Wrazie niebezpieczeństwa mam swój sero...ekhm świetlisty miecz. Imperator Prezes i Grupa Trzymająca Władzę nie nakłonią mnie na poddanie się, ciemniej stronie mocy :)
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2005, o 22:05 przez Aliens, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Aliens , wykasowałeś posta i włączyłeś avatara. Zapewne zrobiony w Paincie :P

Zaprzeczam wszelkim związkom z GTW, koneksjom i innym tego typu rzeczom.
GTW wcale nie płaci mi za podtrzymywanie przeświadczenia żniwiarzy o tym, że są nieosiągalną grupą konspiracyjną i że nie ma wśród nich szpiegów.
Paint wcale nie jest dobry, wcale nie można w nim zmniejszać obrazków, a Twój zmniejszony w Photoshopie wygląda o niebo lepiej niż mój zmniejszony w ... hmmm ... zmniejszony za pomoca siły woli (The Force)

Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat (a przynajmniej niezbyt wiele :P )
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Aliens

Mam przykład do punktu 4. i tym razem to napewno nie gość.
Zobaczcie sami i powiedzcie, czy się nie mylę :?:
Piotr Bober odpowiedział na swój post dokładnie w ciągu 4 minut, a to już mnie wkurzyło :x
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Stare dzieje. Zapewne wtedy na forum panowały nieco inne zasady jeśli chodzi o zmianę itp. postów. Z tego co wiem, to podobno kiedyś wcale nie mozna bylo zmieniać treści postów. Ale mnie wtedy jeszcze tutaj nie było. Wtedy to ja jeszcze o komputerze nawet nie myślałem :P
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Aliens

Ja też o kompie nie myślałem, ale co z tego. Czyżby Blod..ekhm.., GTW zmienił rządy i przeprowadzał gwałtowną rozbudowę forum :?:
Czemu nie można, odpowiadać na swój post po godzinie :?: Nie mówię już o minutach. :twisted:
Coś myślę, żę Żniwiarzom też się to nie spodoba. Trzeba obalić rządy Imperatora i wnieść stare dobre czasy.
Obalić dyktatora :!:
Awatar użytkownika
Aliens

Doszło 7 pytanie. :wink:
7. Jak wstawić sygnaturkę w posta lub ewentualnie zapodać linka, by ten obrazek tam umieścić :?:
Zwięzłość pytania.
[jpg]adres strony[/jpg] to ogólny skrót do umieszczania sygnaturek.
Znam stornę, gdzie mi zależy na jednym obrazku. Kopiuję go do komputera, ale go już nie umieszczę w poście. Wiem, że w postach nie umieszcza się sygnaturek, ale jak nie mam innego wyjścia :(
Mógłbym ewentualnie zapodać linka i dodać uwagę, gdzie się znajduje owy obrazek. Ale to jest trochę mniej eleganckie. Widziałem jak inni dawali linki z samymi obrazkami. Jak oni to robią :?: Jak umieszczać syganaturki w poście :?:
Proszę o zwięzłe odpowiedzi po muszę powoli to wszystko połapać :!:
ODPOWIEDZ