6 podstawowych pytań
Moderator: GTW
- Slesz
Zacytuj mój post, a zobaczysz.
Tak jak pisałeś

Musi to byś dokładny adres tylko obrazka. Często na stronach nie podają adresów pomniejszych obrazków, dlatego trudniej je wyczaić. Ale to chyba także możliwe.
No tak, pewno to Ty teraz na GG sie odezwałeś
Edit:
sprawa wyjasniona. Aby skopiować adres obrazka w Explorerze należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na obrazku, wybrać właściwości. Tam znajdziemy dokładny adres url obrazka.
Edit 2:

No tak, ale w tym wypadku nie pozostaje Ci chyba nic innego jak zrobić to w ten sposób: ładny obrazek
Tak jak pisałeś
Musi to byś dokładny adres tylko obrazka. Często na stronach nie podają adresów pomniejszych obrazków, dlatego trudniej je wyczaić. Ale to chyba także możliwe.
No tak, pewno to Ty teraz na GG sie odezwałeś

Edit:
sprawa wyjasniona. Aby skopiować adres obrazka w Explorerze należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na obrazku, wybrać właściwości. Tam znajdziemy dokładny adres url obrazka.
Edit 2:

No tak, ale w tym wypadku nie pozostaje Ci chyba nic innego jak zrobić to w ten sposób: ładny obrazek

Ostatnio zmieniony 18 kwie 2005, o 00:39 przez Slesz, łącznie zmieniany 2 razy.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Slesz
- Slesz
Jarek się troszku zdenerwował za ten bryks, toteż dodam, że była to najlpsza rola w tym przedstawieniu i zgodnie z zamierzeniem najbardziej zabawna i ŚWIETNIE zagrana. Własnie dlaego wstawiłem otę - żeby z zabawy owej mogło pokorzystać więcej osób, ale tylko w bardzo niewielkim procencie. Ta scena w akcji przebija wszelkie wyobrażenia. Te kocie ruchy 

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Blod
- Administrator
- Atalante
-
- Kontakt:
- Slesz
A nie ma możliwości wykasowania odpowiednich plików cookie itp. i pobrania trial ponownie ?
Na jakiej zasadzie działają te triale ?
Ja pobrałem swego czasu trial programu WinAVI i od razu termin był "expired" , a przecież miało być 30 dni.
Na jakiej zasadzie działają te triale ?
Ja pobrałem swego czasu trial programu WinAVI i od razu termin był "expired" , a przecież miało być 30 dni.