Tak, temat piractwa prowadzony BYŁ w osobnym topicu w Hydeparku, ale grupa żniwiarska sprytnie zboczyła z niewygodnego dlań tematu na inny dylemat o naturze egzystencjalnej: Problem wyższości rumu nad innymi formami alkoholu
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Te stare anime leciało dawno temu na Polonii 1. Chciałbym sobie jeszcze raz móc dla szczęśliwości to obejrzeć. Narazie mam pioseneczkę główną tego serialu. Z zainteresowanymi podzielę swoje uwagi i opinie i proszę o pomoc.
Przeszukałem całe google, razem 14 stron i nic nie znalazłem oprócz małego wstępu do tego serialu.
9. Wiem jak umieścić obrazek img na stronie. Ale jak go umieścić na stronie pomniejszonego Nie mam kompletnie pojęcia. Wiem, że wiele osób to robiło. Pomóżcie
Np. w interii.
Możesz umieścić plik na serwerze. Spróbuj założyć własną stronę www za darmo w interii , ja sie wczoraj z tym zabawiłem i nie miałem z tym wiekszych problemów. Potem podajesz link w img do takiego obrazka i gites.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
wybierz "wgraj", wskaż plik, OK i niechaj się zuploaduje. No i siedzi sobie na serwerze. Teraz odnajdujesz adres tego obrazka i wstawiasz w img.
Cała filozofia, jeśli chodzi tylko o wstawienie obrazka.
Slesz mam stronkę. Ale nie każdy obrazek jest zakończony img po wgraniu, z czego to wynika Bo za cholerę, nie mogę umieścić takich obrazków, ponieważ mają zakończenie bmp.