po przejsciu misji 22 canon foder sie zawiesza

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
tomekomxx

po przejsciu misji 22 canon foder sie zawiesza

Post autor: tomekomxx »

Wiekszosc misji przeszedłem bez problemu a tu nagle po zakonczeniu misji 22 i po rozdaniu orderów pojawia sie jakis pisk i gra sie zawiesza i tak jest zawsze tylko w tym miejscu.Sciągałęm wersje gry z innych stron i jest tak samo. Jak ktos przeszedł misje 22 i wskoczyla mu 23 to prosze mi pomóc.Chciałbym widziec jaką ta osoba miała konfiguracje emulatora jaką wersje i skad sciagnęła gre.Bardzo prosze o pomoc bo to jest okropne jak brakuja 2 misje do konca i nie mozna przejsc dalej.
Ash

Post autor: Ash »

Jedna wersja gry jest skopana, musisz ściągnąć inną. Adresy masz w regulaminie :)
tomekomxx

a pod ktorym adresem jest ta poprawna wersja gry bo sciagalem juz 4 wersje i wszytkie z tym samym bledem.
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ash

To znaczy, że wszystkie cztery wersje przechodziłeś do tego momentu?
tomekomxx

czywiscie ze nie
mam zapis po 22 misji przed tym błedem i w taki sposób sprawdzam.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

to najprawdopodobniej Twój zapis jest z wersji z błędem i musisz przejść od nowa na poprawionej wersji.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Ash

Jak już przy tym jesteśmy, to jest jakaś wersja, która jest w całości dobra? Jedna była właśnie uszkodzona po 22 misji, a druga niby działała, ale była lipa z tym niebieskim ekranem podczas wczytywania.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Mialem tan sam problem tyle ze kilka lat temu na prawdziwej amidze,dokladnie w 22 misji.A co do save to racja,trza grac od nowa :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Gość

Post autor: Gość »

od nowa to nie ma sensu grac az takim pasjonatem tej gry nie jestem a moze wystarczy sie cofnac jedna misje wstecz i ja przejsc na tej poprawnej wersji CF.
Gość

Ash pisze:Jak już przy tym jesteśmy, to jest jakaś wersja, która jest w całości dobra? Jedna była właśnie uszkodzona po 22 misji, a druga niby działała, ale była lipa z tym niebieskim ekranem podczas wczytywania.
no własnie u mnie tez po sciagnieciu innej wersji z planetemu był ten niebieski ekran cały czas czyli obie wersje na planet emu sa skopane . Wiesz moze skad scignac 100% dobra wersje tej gry.
Ash

No ja się właśnie nie spotkałem z w pełni działającą wersją.
A ten niebieski ekran przy zmianie dyskietki można pominąć; zdaje się, że o tym pisze w intrze na samym początku - trzeba jakieś manewry dyskietkami wykonać.
Gość

tylko ten niebieski ekran mialem od poczatku gry i w niczym nie przeszkadzał a po 22 misji jest juz caly czas i nie znika.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Ale jak sie cofnac jedna misje wstecz?Chyba ze ktos robi save co misje he he :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
tomekomxx

mam zapis o jedna misje wstecz ale widze ze nie ma tym forum osoby ktora przeszła wszystkie 24 misje w CF a to znaczy ze nie istnieje ani jedna poprawna wersja tej gry czyli niby w jakim celu CF jest na tej stronie -powinna zostac usunieta.Tyczy sie to takze kazdej innej niedzialajacej w pelni gry.
ODPOWIEDZ