Wiekszosc misji przeszedłem bez problemu a tu nagle po zakonczeniu misji 22 i po rozdaniu orderów pojawia sie jakis pisk i gra sie zawiesza i tak jest zawsze tylko w tym miejscu.Sciągałęm wersje gry z innych stron i jest tak samo. Jak ktos przeszedł misje 22 i wskoczyla mu 23 to prosze mi pomóc.Chciałbym widziec jaką ta osoba miała konfiguracje emulatora jaką wersje i skad sciagnęła gre.Bardzo prosze o pomoc bo to jest okropne jak brakuja 2 misje do konca i nie mozna przejsc dalej.
Jak już przy tym jesteśmy, to jest jakaś wersja, która jest w całości dobra? Jedna była właśnie uszkodzona po 22 misji, a druga niby działała, ale była lipa z tym niebieskim ekranem podczas wczytywania.
od nowa to nie ma sensu grac az takim pasjonatem tej gry nie jestem a moze wystarczy sie cofnac jedna misje wstecz i ja przejsc na tej poprawnej wersji CF.
Ash pisze:Jak już przy tym jesteśmy, to jest jakaś wersja, która jest w całości dobra? Jedna była właśnie uszkodzona po 22 misji, a druga niby działała, ale była lipa z tym niebieskim ekranem podczas wczytywania.
no własnie u mnie tez po sciagnieciu innej wersji z planetemu był ten niebieski ekran cały czas czyli obie wersje na planet emu sa skopane . Wiesz moze skad scignac 100% dobra wersje tej gry.
No ja się właśnie nie spotkałem z w pełni działającą wersją.
A ten niebieski ekran przy zmianie dyskietki można pominąć; zdaje się, że o tym pisze w intrze na samym początku - trzeba jakieś manewry dyskietkami wykonać.
mam zapis o jedna misje wstecz ale widze ze nie ma tym forum osoby ktora przeszła wszystkie 24 misje w CF a to znaczy ze nie istnieje ani jedna poprawna wersja tej gry czyli niby w jakim celu CF jest na tej stronie -powinna zostac usunieta.Tyczy sie to takze kazdej innej niedzialajacej w pelni gry.