Walentynki łelkam tu

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Moja koleżanka opowieści o swoich kupach miała już chyba we krwi. Dzień bez kupnej opowieści był dniem straconym. Już rano opowiadała na przystanku o tym, jak to się dzisiejszego ranka pięknie wypróżniła albo w szkole, jak to jej się chce. Oprócz tego w zwyczaju miała tekst (dotyczący np. jakiejś zabawnej sytuacji) "myślałam, że się chyba osram". Dlatego już się przyzwyczaiłem do tego typu formy szczerości u kobiet. Beknięcia też ujdą na spokojnie. Moim zdaniem kobiecie nie pasuje faja w ustach albo siarczysty piard. Nie pasują farbowane włosy, dredy, łysina, skóra, wulgaryzmy (choc musze przyznać, że niektóre kobiety mają do tego wyjątkowy talent przy intonacji itp., więc są wyjątki). Nie jestem znawcą, ale swój gust mam. Gorsza sprawa, że gust ten jakoś nie miał do tej pory żadnego znaczenia, ale jestem coraz lepszej myśli.

Kobieta ze wsi może być bardziej inteligenta i wychowana, a z miasta głupsza i uPIARDliwa. Nie ma reguły.

Jakie cechy uważacie za "najmniej kobiece" ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Slesz pisze:Jakie cechy uważacie za "najmniej kobiece" ?
Jak dla mnie to za duże owłosienie. Mam znajomą, która jest strasznie owłosiona na rękach, bardziej odemnie. Nogi na szczeście depiluje. Niektórym sie to podoba, mnie to nie przeszkadza, ale nie uważam żeby to był symbol kobiecości ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Najmniej kobieca cecha to może inteligencja u blondynek :mrgreen: . Nieno żartuję, nie chcę nikogo urazić ;) , oprócz mojej siostry, która jest blondynką :mrgreen: .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Siarczysty piard to chyab przesada tak jak bekanie :D Ogolone nogi, no zniose(ale nie malpke)gorzej z pachami.Tak sie przyjelo ze my nie musimy a one musza+makijaz i cien pod oczy.Kurcze te panie to maja przerabane.Ja uzywam tylko troche lakieru na czupryne :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Ano, kobiety jak się malują to czasem wyglądają gorzej niż jakby się wogóle nie malowały ;) . Jak to mówi przysłowie: "Nie taka kobieta straszna jak się maluje" ;) .

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Musza sie malowac i perfumowac, bo sa brzydkie i smierdza :mrgreen:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Bywają wyjątki :? ( nie obrażaj wszystkich dziewczyn, pamiętaj, że możesz tym samym obrazić innych)
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Nie moralizuj :P Musisz wyczuc te subtelna nutke kasztaniarstwa forumowego :wink:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Aliens

Czuję, czuję... ale nie musimy aż tak gadać na dziewczyny ( dla ciebie kobiety). Patrz może inni poznają się na twoim zamiłowaniu do żartobliwego trybu życia, ale jeżeli ktoś jest ślepo zakochany w swojej wybrance, to może wkurzyć go ten post, który napisałeś.
Nie chcę żadnych kłótni i konfliktów, ale miejmy zachamowania pewne :wink:
Wiem, że to było kolejne dzieło optymistycznego amigowca, ale proszę z umiarem. :mrgreen:
PS: Bo ja akurat jestem ślepo... - any. :wink:
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Atalante pisze:Musza sie malowac i perfumowac, bo sa brzydkie i smierdza :mrgreen:
Wbrew pozorom w tym tekście jest sporo prawdy. Skoro kobieta się maluje, znaczy że się ukrywa, ukrywa swoje kompleksy, często niepotrzebnie.
Jest to o tyle zabawne, co i tragiczne. Kobiety brzydkie malują się, ale i tak widać to, że są brzydkie (i nie musi to być takie znowu znaczące). Kobiety piękne malują się i tym samym oszpecają swoje naturalne piękno, co jest źle postrzegane przez wielu. To tak jakby domalować serduszko na policzku Stańczyka tłumacząc to tym, że "tak ładniej wygląda". Porównanie na wyrost, ale nie ma co poprawiać dzieła stworzonego przez kogoś bardziej utalentowanego od nas. Dla wierzących - Boga, dla niewierzących - Matki Natury.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Aliens a co Ci tam nowego wyrosło w avatarku? ;)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Aliens

Nic takiego :P Jest widoczna tylko miła pani, opalająca się na plaży :mrgreen: Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego :roll:
Awatar użytkownika
Aliens

OK, teraz walcie linki, lub pokażcie zdjęcia swoich dziewczyn, lub kobiet które wam się podobają.
Ja znalazłem pewną panienkę, która przypomina mi pewną dziewczynę z mojej szkoły :P Ale niestety, ta ze szkoły jest ładniejsza :P

Obrazek
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

To do której ty klasy Aliens chodzisz?

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Gimnazjalnej :P Ale pomarzyć można :wink: Nie gadać, linki dawać :)
ODPOWIEDZ