Walentynki łelkam tu
Moderator: GTW
- Slesz
Moja koleżanka opowieści o swoich kupach miała już chyba we krwi. Dzień bez kupnej opowieści był dniem straconym. Już rano opowiadała na przystanku o tym, jak to się dzisiejszego ranka pięknie wypróżniła albo w szkole, jak to jej się chce. Oprócz tego w zwyczaju miała tekst (dotyczący np. jakiejś zabawnej sytuacji) "myślałam, że się chyba osram". Dlatego już się przyzwyczaiłem do tego typu formy szczerości u kobiet. Beknięcia też ujdą na spokojnie. Moim zdaniem kobiecie nie pasuje faja w ustach albo siarczysty piard. Nie pasują farbowane włosy, dredy, łysina, skóra, wulgaryzmy (choc musze przyznać, że niektóre kobiety mają do tego wyjątkowy talent przy intonacji itp., więc są wyjątki). Nie jestem znawcą, ale swój gust mam. Gorsza sprawa, że gust ten jakoś nie miał do tej pory żadnego znaczenia, ale jestem coraz lepszej myśli.
Kobieta ze wsi może być bardziej inteligenta i wychowana, a z miasta głupsza i uPIARDliwa. Nie ma reguły.
Jakie cechy uważacie za "najmniej kobiece" ?
Kobieta ze wsi może być bardziej inteligenta i wychowana, a z miasta głupsza i uPIARDliwa. Nie ma reguły.
Jakie cechy uważacie za "najmniej kobiece" ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Wirus
- Moderator
- Jedi
- Kontakt:
Najmniej kobieca cecha to może inteligencja u blondynek
. Nieno żartuję, nie chcę nikogo urazić
, oprócz mojej siostry, która jest blondynką
.

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Bebokus pospolitus
Siarczysty piard to chyab przesada tak jak bekanie
Ogolone nogi, no zniose(ale nie malpke)gorzej z pachami.Tak sie przyjelo ze my nie musimy a one musza+makijaz i cien pod oczy.Kurcze te panie to maja przerabane.Ja uzywam tylko troche lakieru na czupryne 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Jedi
- Kontakt:
Ano, kobiety jak się malują to czasem wyglądają gorzej niż jakby się wogóle nie malowały
. Jak to mówi przysłowie: "Nie taka kobieta straszna jak się maluje"
.

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Aliens
Czuję, czuję... ale nie musimy aż tak gadać na dziewczyny ( dla ciebie kobiety). Patrz może inni poznają się na twoim zamiłowaniu do żartobliwego trybu życia, ale jeżeli ktoś jest ślepo zakochany w swojej wybrance, to może wkurzyć go ten post, który napisałeś.
Nie chcę żadnych kłótni i konfliktów, ale miejmy zachamowania pewne
Wiem, że to było kolejne dzieło optymistycznego amigowca, ale proszę z umiarem.
PS: Bo ja akurat jestem ślepo... - any.
Nie chcę żadnych kłótni i konfliktów, ale miejmy zachamowania pewne

Wiem, że to było kolejne dzieło optymistycznego amigowca, ale proszę z umiarem.

PS: Bo ja akurat jestem ślepo... - any.

- Slesz
Wbrew pozorom w tym tekście jest sporo prawdy. Skoro kobieta się maluje, znaczy że się ukrywa, ukrywa swoje kompleksy, często niepotrzebnie.Atalante pisze:Musza sie malowac i perfumowac, bo sa brzydkie i smierdza
Jest to o tyle zabawne, co i tragiczne. Kobiety brzydkie malują się, ale i tak widać to, że są brzydkie (i nie musi to być takie znowu znaczące). Kobiety piękne malują się i tym samym oszpecają swoje naturalne piękno, co jest źle postrzegane przez wielu. To tak jakby domalować serduszko na policzku Stańczyka tłumacząc to tym, że "tak ładniej wygląda". Porównanie na wyrost, ale nie ma co poprawiać dzieła stworzonego przez kogoś bardziej utalentowanego od nas. Dla wierzących - Boga, dla niewierzących - Matki Natury.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Wirus
- Moderator
- Jedi
- Kontakt: