OFFTOPIC

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Odkąd się każe innym coś robić :?: I co była odpowiedź :?: Bo jak dla mnie to numer gg widmo, czyli założone w popłochu i nieodwiedzane przez jego użytkownika. :?
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Aliens pisze:Odkąd się każe innym coś robić :?:
Nie kazałem Jedi'emu nic robić, tak to po prostu ujął. Kiedyś rozmawiałem z VVirusem, ale nie był zbyt miły. Jego numer znam z tego forum.
Slesz (27-02-2005 11:50)
Cześć
7372430 (27-02-2005 11:50)
masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

VVirus ma swój własny numer gg? :?
Chyba ten klon zaczyna żyć własnym życiem. :shock:
S.E.G.A RULES Obrazek
Ash

Post autor: Ash »

Ja mówiłem już ostatnio że takie twory najczęściej się buntują przeciwko twórcom. Jeszcze zacznie kolaborować, potem dostanie posadę szpiega, dostanie opa od GTW i zacznie nas banować!
Awatar użytkownika
Aliens

ATAK

Szukam chętnych. Zgłaszać się do mnie przez gg. Sprawa do oznajmienia jeszcze ze żniwiarzami. Czekam na opinię.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Slesz pisze:
Aliens pisze:Odkąd się każe innym coś robić :?:
Nie kazałem Jedi'emu nic robić, tak to po prostu ujął.
Sorry, źle to ująłem, chciałem powiedzieć, że Slesz, hmm, powiedział żeby się pytać na forum o więcej informacji, więc się pytam.
Slesz (27-02-2005 11:50)
Cześć
7372430 (27-02-2005 11:50)
masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
Może to jest bot? :mrgreen: Jeśli nie to przyznać się kto założył ten nr :P .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Bot nie bot, ale już mnie zaczyna denrwować. !Gregor! walnął jakiegoś gościa gg w profilu. Zmieńcie to...nie lubię tych botów :x

part 2
--------------------------------------------------------------------

ATAK

Szukam chętnych. Zgłaszać się do mnie przez gg. Sprawa do oznajmienia jeszcze ze żniwiarzami. Czekam na opinię.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Uwaga, Aliens ma atak padaczki, lub Bóg wie czego :mrgreen: (bez urazy Aliens, żart taki ;) ) .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Aliens

Nie szpanuj takimi żartami. :?

Muszę czekać na głównodowodzącego Żniwiarzy. Cholera, nie ma najważeniejszych osób, którzy by mi pomogi w tym ataku :?
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Aliens pisze:Bot nie bot, ale już mnie zaczyna denrwować. !Gregor! walnął jakiegoś gościa gg w profilu. Zmieńcie to...nie lubię tych botów :x
Teraz wszystko jest na mnie. :x Ja klonowi nie zakładałem żadnego gg i nie wpisywałem mu żadnych numerów gg.
Poza awatarem nic tam od siebie nie dodawałem. Hasło do klona podałem na forum więc pewnie pełno osób tam miesza. Nie władze żniwiarzy zmienią hasło i klon będzie bezpieczny. :wink:
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
Aliens

Sorry ale myślałem, że to Ty. No dobra, tylko żniwiarze będą kierowali klonem. Zmieniać hasło i zgromadzić posiedznie Żniwiarskie :!:
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Aliens pisze:Sorry ale myślałem, że to Ty. No dobra, tylko żniwiarze będą kierowali klonem. Zmieniać hasło i zgromadzić posiedznie Żniwiarskie :!:
Nr GG nadałem VVirusowi ja i jest to numer bota, niegdyś na forum zamieszczony (może ktoś jeszcze pamięta ;) ). Hasło już zmienione i podawałem go na GG Jedi'emu i chyba Ash'owi. Byćmoże ów nr GG bota jest już nieaktualny, jeśli tak rzeczywiście jest, to mocno przepraszam. Z tego co pamiętam ów bot GG zazwyczaj informował o tym, że jest botem i miał jeszcze jedną ciekawą funkcję ;). Jeszcze nie tak znowu dawno z nim "gadałem", więc myślałem, że jest jeszcze aktywny. Jeżeli ktoś ma lepszy pomysł, to śmiało może przecież zmienić. Nawet Ty, Aliens przecież możesz - co za problem ? ;)

To takie żniwiarskie narzędzie do manipulacji niewiernymi :P :twisted: :twisted: :twisted:

BTW: Imperator Prezes zapewne to wszystko widzi i mu ręce opadają ;)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Kurna.o co chodzi z tym Virusem? :D Wymyslilem takze nasz hymn,leci tak:

Tam,tam,tam,tam,tamtamtamtam,tam,tam,tam,tam....no dobra to melodia z Stat wars :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Gość

Post autor: Gość »

Slesz pisze:
Aliens pisze:Sorry ale myślałem, że to Ty. No dobra, tylko żniwiarze będą kierowali klonem. Zmieniać hasło i zgromadzić posiedznie Żniwiarskie :!:
Nr GG nadałem VVirusowi ja i jest to numer bota, niegdyś na forum zamieszczony (może ktoś jeszcze pamięta ;) ). Hasło już zmienione i podawałem go na GG Jedi'emu i chyba Ash'owi. Byćmoże ów nr GG bota jest już nieaktualny, jeśli tak rzeczywiście jest, to mocno przepraszam. Z tego co pamiętam ów bot GG zazwyczaj informował o tym, że jest botem i miał jeszcze jedną ciekawą funkcję ;). Jeszcze nie tak znowu dawno z nim "gadałem", więc myślałem, że jest jeszcze aktywny. Jeżeli ktoś ma lepszy pomysł, to śmiało może przecież zmienić. Nawet Ty, Aliens przecież możesz - co za problem ? ;)
Zaraz, wolnego! Sugerujecie, że jestem komukolwiek podporządkowany, albo że jestem botem?! Będę robił co mi się podoba, odpowiadał w sposób jaki uznam za słuszne!

Sorry, poniosło mnie ( :mrgreen: ) .

--------------------------------------------------------------------------------

Żartowałem. Teraz jestem cały czas żniwiarzy :!:

edit by Aliens : Zmienię ten zawszony numer gg tego bota i wkońcu będzie spokój. Pisać te cholerne recenzje :!:

Sam jesteś botem!

;)
Awatar użytkownika
Aliens

Zacznę od grupy członkowskiej żniwiarzy, a później od zwykłych użytkowników...
ODPOWIEDZ