Moderator: GTW
Nie kazałem Jedi'emu nic robić, tak to po prostu ujął. Kiedyś rozmawiałem z VVirusem, ale nie był zbyt miły. Jego numer znam z tego forum.Aliens pisze:Odkąd się każe innym coś robić![]()
Slesz (27-02-2005 11:50)
Cześć
7372430 (27-02-2005 11:50)
masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
Sorry, źle to ująłem, chciałem powiedzieć, że Slesz, hmm, powiedział żeby się pytać na forum o więcej informacji, więc się pytam.Slesz pisze:Nie kazałem Jedi'emu nic robić, tak to po prostu ujął.Aliens pisze:Odkąd się każe innym coś robić![]()
Może to jest bot?Slesz (27-02-2005 11:50)
Cześć
7372430 (27-02-2005 11:50)
masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia?
Teraz wszystko jest na mnie.Aliens pisze:Bot nie bot, ale już mnie zaczyna denrwować. !Gregor! walnął jakiegoś gościa gg w profilu. Zmieńcie to...nie lubię tych botów
Nr GG nadałem VVirusowi ja i jest to numer bota, niegdyś na forum zamieszczony (może ktoś jeszcze pamiętaAliens pisze:Sorry ale myślałem, że to Ty. No dobra, tylko żniwiarze będą kierowali klonem. Zmieniać hasło i zgromadzić posiedznie Żniwiarskie
Zaraz, wolnego! Sugerujecie, że jestem komukolwiek podporządkowany, albo że jestem botem?! Będę robił co mi się podoba, odpowiadał w sposób jaki uznam za słuszne!Slesz pisze:Nr GG nadałem VVirusowi ja i jest to numer bota, niegdyś na forum zamieszczony (może ktoś jeszcze pamiętaAliens pisze:Sorry ale myślałem, że to Ty. No dobra, tylko żniwiarze będą kierowali klonem. Zmieniać hasło i zgromadzić posiedznie Żniwiarskie). Hasło już zmienione i podawałem go na GG Jedi'emu i chyba Ash'owi. Byćmoże ów nr GG bota jest już nieaktualny, jeśli tak rzeczywiście jest, to mocno przepraszam. Z tego co pamiętam ów bot GG zazwyczaj informował o tym, że jest botem i miał jeszcze jedną ciekawą funkcję
. Jeszcze nie tak znowu dawno z nim "gadałem", więc myślałem, że jest jeszcze aktywny. Jeżeli ktoś ma lepszy pomysł, to śmiało może przecież zmienić. Nawet Ty, Aliens przecież możesz - co za problem ?