Banany

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Gość

Post autor: Gość »

No właśnie...
Gość

Kim jesteś VVirus i Wirus i jeszcze Wiru5??!! CO JA SIĘ KLONUJE CZY CO!!??
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Naprawdę Wirus ( nasz moderator ) zasługuję na medal cierpliwości. :wink:
Gość

No jakto? to ty jesteś klonem!
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Wirus pisze:A niech sobie robią wajrusy virusy i inne takie. Mnie to nie rusza i nie będe zwracał na to uwagi. Ostrzeżenia również za to nie dam ponieważ nie jest to sprzeczne z regulaminem.
Zareaguję tylko wtedy, gdy dana osoba zacznie mówić w moim imieniu, czyli podszywać się.
Ja nie mam problemów z odróżnianiem użytkowników.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Wirus pisze:A niech sobie robią wajrusy virusy i inne takie. Mnie to nie rusza i nie będe zwracał na to uwagi. Ostrzeżenia również za to nie dam ponieważ nie jest to sprzeczne z regulaminem.
Zareaguję tylko wtedy, gdy dana osoba zacznie mówić w moim imieniu, czyli podszywać się.
Ja nie mam problemów z odróżnianiem użytkowników.
Nie zauważyłeś tych słów? Bo chyba wstawianie takiego samego avatara i podpisu to podszywanie się.
Czas pokaże co będzie dalej.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
Slesz

Wirus pisze: Bo chyba wstawianie takiego samego avatara i podpisu to podszywanie się.
Czas pokaże co będzie dalej.
Prawda li to. Jestem za tym, aby ku uciesze gawiedzi VVirusa zostawić, reszte zablokować tudzież skasować, a jeśli ktoś pod postacią VVirusa "przegnie pałę" to również zlikwidować. Ale to już zależy tylko i wyłącznie od stopnia cierpliwości (aż strach mi było napisać "Twojej cierpliwości, bo toć to przecie taki bezpośredni zwrot do - bądź co bądź - moderatora ;) ) ;)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

pomijając jakieś "moralno-etyczne" zagadnienia - po prostu robi się burdel na forum
ostatnio wpadam tylko oblookać wybrane tematy na hp a reszte omijam bo az glowa mnie boli od "przepychu" :roll:
teraz jeszcze klony eeeh
If you live with apes man, it's hard to be clean
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Zwracam się z miłą prośbą do moderatora Wirusa.
Ileż można patrzeć na te żarty, jak długo będziemy na to przemykać oko, wkońcu kogoś to zupełnie zmyli. :?
Proszę o skasowanie tych Wirusów klonów. Jak dla mnie to już, nie żarty ale załamanie harmonii w forum między użytkownikami.
PS : Wirus co cię powstrzymuje :?: Uwierz mi , że nie będzie Happy End'u :wink:
Awatar użytkownika
Slesz

Wprowadzenie postaci VVirus'a nie jest takim znowu złym pomysłem, ale zdecydowanie nadużytym (w tym niestety również przez mnie). A bajzel sie zrobił swoją drogą ... bo wypowiadać to się trzeba naumieć :P

("powiedział co wiedział" ;) )
Awatar użytkownika
Blod
Administrator

Post autor: Blod »

Atak klonów tym razem się nie udał. Gdyby ktoś chciał się jeszcze pobawić, to mam do rozdania ostrzeżenia. Są chętni?
|||||||||||||||||>--- [90%]
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

A ja chciałbym spytać czymże sobie Wirus
zasłużył na taką "zabawę"? Podobnie jak akuhedr, sporą cześć tematów omijam, także może o czymś nie wiem :>
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Slesz

Niczym. VVirus miał w linku www odnośnik do źródła powstania pierwszego klona Wirusa, było to gdzieś na 17 stronie Offtopicu.
Awatar użytkownika
BadMojo

Post autor: BadMojo »

Już w ogóle nie wiem o co chodzi... "OFFTOPIC" to jeden z tematów które omijam :P za dużo czytania :P
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Slesz

Offtopic jest źródłem sporej ilości syfu, ale dobre jest to , że jeśli nie mam nic specjalnie ważniego do założenia nowego topicu, a mam ochote o tym napisać, to offtopic jak znalazł. Temat o tyle dobry, że można nie czytać od początku i nie traci się nic z wątku. Może poza pierwszymi paroma postami, które dorzuciły specyficzny klimat ;)
ODPOWIEDZ