Banany
Moderator: GTW
- Slesz
Wirus pisze:A niech sobie robią wajrusy virusy i inne takie. Mnie to nie rusza i nie będe zwracał na to uwagi. Ostrzeżenia również za to nie dam ponieważ nie jest to sprzeczne z regulaminem.
Zareaguję tylko wtedy, gdy dana osoba zacznie mówić w moim imieniu, czyli podszywać się.
Ja nie mam problemów z odróżnianiem użytkowników.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Wirus
- Moderator
Nie zauważyłeś tych słów? Bo chyba wstawianie takiego samego avatara i podpisu to podszywanie się.Wirus pisze:A niech sobie robią wajrusy virusy i inne takie. Mnie to nie rusza i nie będe zwracał na to uwagi. Ostrzeżenia również za to nie dam ponieważ nie jest to sprzeczne z regulaminem.
Zareaguję tylko wtedy, gdy dana osoba zacznie mówić w moim imieniu, czyli podszywać się.
Ja nie mam problemów z odróżnianiem użytkowników.
Czas pokaże co będzie dalej.
- Slesz
Prawda li to. Jestem za tym, aby ku uciesze gawiedzi VVirusa zostawić, reszte zablokować tudzież skasować, a jeśli ktoś pod postacią VVirusa "przegnie pałę" to również zlikwidować. Ale to już zależy tylko i wyłącznie od stopnia cierpliwości (aż strach mi było napisać "Twojej cierpliwości, bo toć to przecie taki bezpośredni zwrot do - bądź co bądź - moderatoraWirus pisze: Bo chyba wstawianie takiego samego avatara i podpisu to podszywanie się.
Czas pokaże co będzie dalej.

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- akuhedr
- Aliens
Zwracam się z miłą prośbą do moderatora Wirusa.
Ileż można patrzeć na te żarty, jak długo będziemy na to przemykać oko, wkońcu kogoś to zupełnie zmyli.
Proszę o skasowanie tych Wirusów klonów. Jak dla mnie to już, nie żarty ale załamanie harmonii w forum między użytkownikami.
PS : Wirus co cię powstrzymuje
Uwierz mi , że nie będzie Happy End'u 
Ileż można patrzeć na te żarty, jak długo będziemy na to przemykać oko, wkońcu kogoś to zupełnie zmyli.

Proszę o skasowanie tych Wirusów klonów. Jak dla mnie to już, nie żarty ale załamanie harmonii w forum między użytkownikami.
PS : Wirus co cię powstrzymuje

- Slesz
Wprowadzenie postaci VVirus'a nie jest takim znowu złym pomysłem, ale zdecydowanie nadużytym (w tym niestety również przez mnie). A bajzel sie zrobił swoją drogą ... bo wypowiadać to się trzeba naumieć 
("powiedział co wiedział"
)

("powiedział co wiedział"

- Slesz
Offtopic jest źródłem sporej ilości syfu, ale dobre jest to , że jeśli nie mam nic specjalnie ważniego do założenia nowego topicu, a mam ochote o tym napisać, to offtopic jak znalazł. Temat o tyle dobry, że można nie czytać od początku i nie traci się nic z wątku. Może poza pierwszymi paroma postami, które dorzuciły specyficzny klimat