6 podstawowych pytań
Moderator: GTW
- akuhedr
tak - powinien być .gif ewentualnie .png (wiekszy plik i z tego co wiem Internet Explorer nie obsluguje alpha channel w plikach .png - tylko magic pinky)
w zaleznosci od programu - różnie się tą przeźroczystość ustawia
ja tylko w psp siedze wiec ewentualnie moge dac wskazówki jak w tym programie uzyskac przezroczystosc w gifach
cheerioo
w zaleznosci od programu - różnie się tą przeźroczystość ustawia
ja tylko w psp siedze wiec ewentualnie moge dac wskazówki jak w tym programie uzyskac przezroczystosc w gifach
cheerioo
If you live with apes man, it's hard to be clean
- Slesz
Photoshopa niedawno wywaliłem i to taka kobyła, że nie mam ochoty jej instalować ponownie tylko po to, żeby wykonać jedno pojedyncze zadanie.
Interesuje mnie bardziej recepta na przeźroczystośc przy pomocy Paint'a, Open Offiice'a lub innego lekkiego (najlepiej darmowego
) programu. Jeżeli ktoś ma pojęcie jak tego dokonać, to proszę o pomoc (myślę, że przyda się i innym
)
Interesuje mnie bardziej recepta na przeźroczystośc przy pomocy Paint'a, Open Offiice'a lub innego lekkiego (najlepiej darmowego

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Slesz
Nauczyłem się już jak uzyskać przeźroczystość przy pomocy Irfan View.
Problem jednak jest z jpegami, gdzie często brakuje jednolitego tła. Wszystko trzeba poprawiać ręcznie i z mozołem, a do tego to ja już nie mam siły
Problem jednak jest z jpegami, gdzie często brakuje jednolitego tła. Wszystko trzeba poprawiać ręcznie i z mozołem, a do tego to ja już nie mam siły

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- akuhedr
forum daje tę niesamowitą możliwość że masz szanse przemyśleć to co chcesz napisać
poza tym nikt się nie chwali umiejętnością obsługi photoshopa
czytaj ze zrozumieniem i zepnij dupe
przy okazji : widze ze to nie jedyny topic z wulgaryzmami? zbierasz na bana? jak ci się znudziło forum to może lepiej po prostu odejść i nie robić zamieszania
i wypraszam sobie taki język - pare dni temu użalałeś się że na jakiś forach cię zbluzgali a teraz robisz to samo
troche szacunku jak nie dla siebie to dla starszych
poza tym nikt się nie chwali umiejętnością obsługi photoshopa
czytaj ze zrozumieniem i zepnij dupe
przy okazji : widze ze to nie jedyny topic z wulgaryzmami? zbierasz na bana? jak ci się znudziło forum to może lepiej po prostu odejść i nie robić zamieszania
i wypraszam sobie taki język - pare dni temu użalałeś się że na jakiś forach cię zbluzgali a teraz robisz to samo
troche szacunku jak nie dla siebie to dla starszych
- akuhedr
tak
wszyscy tylko czekają na twój bład
Wirus już podobno napisał nawet pm'a z treścią uzasadniającą likwidacje twojego konta
ja już otwieram szampana i napuszczam ciepłą wode do wanny (dużo piany)
żeby tego było mało a twój wulgarny post nie umknął moderacji - zlożyłem donos, osobiście!
wszyscy tylko czekają na twój bład
Wirus już podobno napisał nawet pm'a z treścią uzasadniającą likwidacje twojego konta
ja już otwieram szampana i napuszczam ciepłą wode do wanny (dużo piany)
żeby tego było mało a twój wulgarny post nie umknął moderacji - zlożyłem donos, osobiście!
ja tam nie wiem jak "wszyscy" ale moje pragnienia skierowane są zupełnie w inną strone (pragne zabanowania Slesza bo rozpowszechnił mój nr gg)wszyscy tego pragniecie
- akuhedr
a jak - widać wszystko jak na dłoniTaaa teraz widać kto całuje rączki Prezesa
pokolenie Big Brothera widze - "czy Aliens ma opuscić program? tak numer żółty, nie - numer niebieski..."Jeszcze zrób ankietę czy mnie wypierdolić z tego forum
nie rób szopki bo przestaje być śmiesznie a zaczyna być... strasznie? żenująco?
tschuss
- Aliens
Twoje posty są żenujące i nie chce mi się nawet ich czytać
Rada dla ciebie : nie udzielaj się w dyskusjach w tym temacie, bo nie widzę dalszego sensu, byś odpowiadał na moje posty
Twoja sprawa, że chcesz by mnie zbanowali, zostań z tym problemem sam lub stwórz grupę, przeciwko mnie. Wkońcu będziesz zadowolony
...........
faszyści

Rada dla ciebie : nie udzielaj się w dyskusjach w tym temacie, bo nie widzę dalszego sensu, byś odpowiadał na moje posty

Twoja sprawa, że chcesz by mnie zbanowali, zostań z tym problemem sam lub stwórz grupę, przeciwko mnie. Wkońcu będziesz zadowolony

...........
faszyści
- akuhedr
widze że jak nie ma emotikon to niemożliwe jest żeby wyczuć żart czy nutkę prześmiewczej ironii...Twoja sprawa, że chcesz by mnie zbanowali
w każdym bądz razie - żeby było jasne:
nie obchodzi mnie to czy ciebie zabanują czy nie
nie obchodzi mnie kto całuje rączki Prezesa
nie interesują mnie koalicje i ankiety
nie interesuje mnie zabanowanie Slesza
i na koniec meritum sprawy:
nie życze sobie żebyś mówił mi kiedy i o czym mogę pisać (czyli wszelkie teksty w stylu " Kurwa musicię się chwalić że umiecie się bawić Photoshopem A ja to pierdolę i gdzieś to mam" możesz zachować dla siebie) - bo jak będę miał ochote chwalić się czymkolwiek to to zrobie - bez względu na to czy ty masz to w dupie czy nie
więc jak mówiłem - zepnij dupe i nie histeryzuj
na szczęście ty trzymasz poziomTwoje posty są żenujące
- Aliens
Weź tabletki na uspokojenie i się lecz
Jeżeli już to zrobiłeś, to podaj do sądu wczesniejszych lekarzy. Nic, a nic ci nie pomogli.
---------------------------------------------------------------------------------
Jeżeli zamierzasz pisać takie bzdury jak dotąd, to sobie odpuść i się ogarnij człowieku. Chyba masz jeszcze coś w tej głowie
Powtórzę : ODPUŚĆ SOBIE UDZIAŁ W TYM TOPICU
Myślisz cholera, że jesteś jakiś mistrzem na tym forum, zejdź na ziemię i myśl, przynajmniej to chyba umiesz robić

---------------------------------------------------------------------------------
Jeżeli zamierzasz pisać takie bzdury jak dotąd, to sobie odpuść i się ogarnij człowieku. Chyba masz jeszcze coś w tej głowie

Powtórzę : ODPUŚĆ SOBIE UDZIAŁ W TYM TOPICU

Myślisz cholera, że jesteś jakiś mistrzem na tym forum, zejdź na ziemię i myśl, przynajmniej to chyba umiesz robić

- akuhedr
"winners don't use drugs"Aliens pisze:Weź tabletki
póki co to ty wydajesz się strasznie zdenerwowany i zaaferowany całą sytuacjąWeź tabletki na uspokojenie i się lecz
ja jestem troche za dużym chłopcem żeby wdawać się w pyskówki z mniej lub bardziej anonimowymi personami - nie mówiąc już o denerwowaniu się
ODPUŚĆ SOBIE UDZIAŁ W TYM TOPICU
"mistrzem" nie jestem - ale ty możesz nim być - wystarczy troche KULTURY, SPOKOJU, ZIMNEJ KRWI, POCZUCIA HUMORU i SZACUNKUMyślisz cholera, że jesteś jakiś mistrzem na tym forum
eh TERAZ skończyłem i już nie będę "się udzielał się" w tym topciu