akuhedr pisze: (pragne zabanowania Slesza bo rozpowszechnił mój nr gg)
Hie, hie
BTW: numer rozpowszechniłeś sam, wystarczy trochę spostrzegawczości
Aliens po prostu postawnowił narobić do własnego gniazda. A jak nie mam czasu, to się nie udzielam jako żniwiarski pomiot, bo (jak już zapewne wspomniałem) nie mam czasu.
A co do pozostałeych wypowiedzi - trzymajcie się na baczności, bo "żarty" z GTW mogą się skończyć ...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Ja za kilka godzin muszę wstawać, więc zarówno teoretycznie jak i praktycznie nie mam czasu, a kwestia mojego poświęcenia dla przejrzenia / napisania czegoś na tym forum jest już zupełnie inna.
Nie nerwusia Kaźmisz.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Slesz pisze:Aliens po prostu postawnowił narobić do własnego gniazda.
Odkąd ja tutaj sam sobie cholera szkodzę Odwal się ode mnie, a spójrz na [cenzura] politykę na forum Wszyscy się rządzą.
GTW za byle [cenzura] rozdaje ostrzeżenia, a wszystkiemu są winni forumowicze, a szczególnie JA Ja za chwilę zacznę, sobie szkodzić, ale to będzie oznaczało koniec końca He he he... banuj Blod
Ja mam GIMPa na Linuxie i coś tam próbowałem zrobić, ale powiem szczerze że on bardziej się nadaje do obróbki zdjęć niż do tworzenia layoutów. Za to na Linuxie jest o wiele więcej programów graficznych, niż na windzie i na pewno się znajdzie jakiś do layoutów. Proponuję przesiadkę .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"