Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Jako że Fade to Black to oficjalna kontynuacja Flashback'a, który jest nieoficjalnym/ubzduranym kontynuatorem idei zawartych w Another World... niewiele
Tak samo swego czasu ludziska krzyczały że Heart of Darkness jest kontynuacją... yyy... którejś z powyższych gier... aha tak Another World'u - ten dzieciak podobno był jego synem
Aaa tam panie Paździoch. Ludziska też gadali że flashback to kontynuacja czyli 2 część another world. A to tylko osobna gra jak pewnie ta heart of darkness i ta fade to black. Może bez tej ostatniej, ale powinna mieć tytuł flashback: fade to black jakby była kontynuacją.
Do mnie kolega pije?
Ależ [Fade to Black] to jest oficjalna kontynuacja Flashback'a!
Zaczyna się jak kończył się prequel, walczysz z podobnymi płazami...
I niby dlaczego musi mieć w nazwie tak jak napisałeś?
Znawcy i tak wiedzą że to sequel, a innym się nie myli... wie kolega że Flashback w wersji na konsole miał podtytuł... jakoś to było "Quest for indentity"
Pozatym jakby nie było to całkiem inna gra pod względem engine'u/grafiki/dźwięku/grywalności z zaczerpniętymi bardzo wyraźnymi motywami z poprzedniej części.
jeeezu chłopie! ta gra naprawde istnieje! dla mnie to szok bo myslalem ze od Another World rózni sie jakims bonusem i niczym wiecej podczas gdy to naprawde pełny sequel! jestem podniecony do granic - zassalem obraz płyty i odpalam ją na emulatorze Sega CD - wszystkim polecam!
H3RO pisze:
jeeezu chłopie! ta gra naprawde istnieje! dla mnie to szok bo myslalem ze od Another World rózni sie jakims bonusem i niczym wiecej podczas gdy to naprawde pełny sequel! jestem podniecony do granic - zassalem obraz płyty i odpalam ją na emulatorze Sega CD - wszystkim polecam!
no to zes wpore ameryke odkryl ;]
ps. w cytacie moje stare konto ;]
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."