ukryte filmiki w FLASHBACK. jak to zrobic ?

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Jako że Fade to Black to oficjalna kontynuacja Flashback'a, który jest nieoficjalnym/ubzduranym kontynuatorem idei zawartych w Another World... niewiele ;)

Tak samo swego czasu ludziska krzyczały że Heart of Darkness jest kontynuacją... yyy... którejś z powyższych gier... aha tak Another World'u - ten dzieciak podobno był jego synem :lol:
Mierzwus

Post autor: Mierzwus »

Aaa tam panie Paździoch. Ludziska też gadali że flashback to kontynuacja czyli 2 część another world. A to tylko osobna gra jak pewnie ta heart of darkness i ta fade to black. Może bez tej ostatniej, ale powinna mieć tytuł flashback: fade to black jakby była kontynuacją.
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Do mnie kolega pije? :?
Ależ [Fade to Black] to jest oficjalna kontynuacja Flashback'a!
Zaczyna się jak kończył się prequel, walczysz z podobnymi płazami...
I niby dlaczego musi mieć w nazwie tak jak napisałeś?
Znawcy :twisted: i tak wiedzą że to sequel, a innym się nie myli... wie kolega że Flashback w wersji na konsole miał podtytuł... jakoś to było "Quest for indentity"
Pozatym jakby nie było to całkiem inna gra pod względem engine'u/grafiki/dźwięku/grywalności z zaczerpniętymi bardzo wyraźnymi motywami z poprzedniej części.
-Daniel-
Kontakt:

Post autor: -Daniel- »

To na 100% kombinacja CTRL + C. Wiem bo sprawdzałem i mam ksążke z kodami oraz znam strony z kodami.
np. http://www.gamewinners.com 8)
©D@niel©
H3RO

Post autor: H3RO »

shzb pisze:Polecam wam druga czesc another world - hearth of alien
http://www.vault.neostrada.pl/
jeeezu chłopie! ta gra naprawde istnieje! dla mnie to szok bo myslalem ze od Another World rózni sie jakims bonusem i niczym wiecej podczas gdy to naprawde pełny sequel! jestem podniecony do granic - zassalem obraz płyty i odpalam ją na emulatorze Sega CD - wszystkim polecam!
Final Fantasy XII se - obym sie nie zawiódł.
Awatar użytkownika
ZB

Post autor: ZB »

H3RO pisze:
jeeezu chłopie! ta gra naprawde istnieje! dla mnie to szok bo myslalem ze od Another World rózni sie jakims bonusem i niczym wiecej podczas gdy to naprawde pełny sequel! jestem podniecony do granic - zassalem obraz płyty i odpalam ją na emulatorze Sega CD - wszystkim polecam!
no to zes wpore ameryke odkryl ;]

ps. w cytacie moje stare konto ;]
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
ODPOWIEDZ