o 19:00 zapraszamy na otwarcie nowej stacji internetowej

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
VeloN

o 19:00 zapraszamy na otwarcie nowej stacji internetowej

Post autor: VeloN »

Witam! o 19:00 zapraszamy na otwarcie nowej stacji internetowej Extrastacji audycję od 19:00-20:00 prowadze ja a potem jest impreza z klubu Domel! :D www.extrastacja.boo.pl aby nas posłuchać kliknij u góry w PLAY! życzymy miłego słuchania i zapraszajcie znajomych !! :D
A500 Kick13 1MB Ram :)
Ash

Post autor: Ash »

Grunt to konstruktywna krytyka :wink:
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Takiego g**** jak techno nie trzeba komentować :x .
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
martini

Post autor: martini »

A miło by Ci było jakbym powiedział że Korn to mi się z puszkowaną kukurydzą kojarzy a nie z muzyką? Daj sobie chłopie na wstrzymanie.

P.S. A ja sobie zapuszczam kawałki techno z Vinyli - dynamika basu oszałamia.
P.S. 2 moją ulubioną firmą nie jest Adidas a i włosów na głowie posiadam dużą ilość :lol:
Only Amiga makes it possible :wink: happy owner of A500!
Ash

Nie lubię techno (też zależy co kto za techno uważa, spotkałem kiedyś kolesia, który uważał Tangerine Dream i Deine Lakaien za techno), ale cudze gusta należy uszanować. I nie chodzi tutaj o robienie z muzyki świętości, o której złego słowa nie można powiedzieć, ale o zachowanie jakiegoś poziomu przy ocenie i krytyce.
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Ehhh każdy słucha, czego słucha :wink: Nie zmienimy tego...
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

No i bardzo dobrze. Co to by było gdyby wszyscy słuchali tego samego? :)
S.E.G.A RULES Obrazek
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

A miło by Ci było jakbym powiedział że Korn to mi się z puszkowaną kukurydzą kojarzy a nie z muzyką?
Każdy ma swoje zdanie :x KoRn ThE bEsT eminem Is FuCk SuCkEr :x :x
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Piotrze, a słyszał Prodigy ? Np. Breathe :P
Toć to chyba techno :P
Też Ci się nie podoba ?

Do reszty przeciwników techno: Chemical Brothers, Fatboy Slim, Armand van Helden to też techno i mogę się założyć, że są utwory tych zespołów / wykonawców które by się wam spodobały.

Pisząc techno macie zapewne na myśli łupaniny Pana DJ marchewki i ekipy transowców basowców, którzy beszczeszczą nawet Nirvanę. Za tymi i ja nie przepadam ;)
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Prodigy to TECHNOPUNK
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Prodigy jest fajne , szczególnie lubię kawałek Smack my bitch up z płyty The fat of the land :)
Awatar użytkownika
AlaN

Post autor: AlaN »

To całe techno to jedno wielkie g**** - nic, tylko łupanina ile sie da wycisnąć z głosników. "120kW mało? Dajmy 200kW!". Porąbane, czy słuchanie "muzyki" polega na waleniu z taką siłą, zeby nie móc oddychać od wibracji i żeby sąsiedzi w promieniu 5km nie poszli spać?
Wybaczcie, ale dla mnie ci co słuchają techno to mają coś nie-teges pod czaszką. Ciekawym, czy któryś ZAŚPIEWA to co słyszał? Jak np. utwór trwa 15 minut. Prosił bym o powtórzenie tego metoda "gębowo-paszczową". Nie da się? No właśnie..... i to jest muzyka?

PS: Sorry, ale nie trawię "umc umc umc umc umc umc.........." na każdym kroku, i w każdej stacji radiowej; to się robi nieznośne.
Pozdrawiam - AlaN
Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Alan to nie jest nie znośne to jest żałosne... To nei jest muzyka tylko zwykłe dźwięki komputerowe i ktoś raz na jakiś czas ktoś powie REAAAAAAAAAADY GOOOO!!! ACTIVATE!!!! I takie tam pierdoł jak można w dźwiękach komputerowych słyszeć muzyke?? I tylko UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUM

Tak samo żałosne jak rap i homoseksualiści. :|
Ash

Przecież nikt chyba nikogo nie zmusza do słuchania techno - w radiu serwują tego niewiele, chyba że taki jest profil stacji. Ale fakt, że wartość, nazwijmy ją artystyczną, techno jest raczej niewielka :) a i cała kultura techno działa mi jakoś na nerwy. A poza tym tutaj nie chodzi o techno, bo każdy lubi jakiś gatunek a innego nie trawi, ale wszystko jest ok, dopóki nikt nie narzuca drugiemu swoich gustów (mówię ogólnikowo, nie piję do nikogo). Co innego, jak jakiś głupek odpali coś takiego w nocy, za to mógłbym zatłuc :)
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Faktycznie, techno jest puszczane wszędzie i zagłusza mi głowę. Zgadzam się z Alan'em i PB, techno to gów * * . 8)
O wiele spokojniejszy jest heavy metal :mrgreen:
ODPOWIEDZ