Witam! o 19:00 zapraszamy na otwarcie nowej stacji internetowej Extrastacji audycję od 19:00-20:00 prowadze ja a potem jest impreza z klubu Domel! www.extrastacja.boo.pl aby nas posłuchać kliknij u góry w PLAY! życzymy miłego słuchania i zapraszajcie znajomych !!
A miło by Ci było jakbym powiedział że Korn to mi się z puszkowaną kukurydzą kojarzy a nie z muzyką? Daj sobie chłopie na wstrzymanie.
P.S. A ja sobie zapuszczam kawałki techno z Vinyli - dynamika basu oszałamia.
P.S. 2 moją ulubioną firmą nie jest Adidas a i włosów na głowie posiadam dużą ilość
Nie lubię techno (też zależy co kto za techno uważa, spotkałem kiedyś kolesia, który uważał Tangerine Dream i Deine Lakaien za techno), ale cudze gusta należy uszanować. I nie chodzi tutaj o robienie z muzyki świętości, o której złego słowa nie można powiedzieć, ale o zachowanie jakiegoś poziomu przy ocenie i krytyce.
Piotrze, a słyszał Prodigy ? Np. Breathe
Toć to chyba techno
Też Ci się nie podoba ?
Do reszty przeciwników techno: Chemical Brothers, Fatboy Slim, Armand van Helden to też techno i mogę się założyć, że są utwory tych zespołów / wykonawców które by się wam spodobały.
Pisząc techno macie zapewne na myśli łupaniny Pana DJ marchewki i ekipy transowców basowców, którzy beszczeszczą nawet Nirvanę. Za tymi i ja nie przepadam
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
To całe techno to jedno wielkie g**** - nic, tylko łupanina ile sie da wycisnąć z głosników. "120kW mało? Dajmy 200kW!". Porąbane, czy słuchanie "muzyki" polega na waleniu z taką siłą, zeby nie móc oddychać od wibracji i żeby sąsiedzi w promieniu 5km nie poszli spać?
Wybaczcie, ale dla mnie ci co słuchają techno to mają coś nie-teges pod czaszką. Ciekawym, czy któryś ZAŚPIEWA to co słyszał? Jak np. utwór trwa 15 minut. Prosił bym o powtórzenie tego metoda "gębowo-paszczową". Nie da się? No właśnie..... i to jest muzyka?
PS: Sorry, ale nie trawię "umc umc umc umc umc umc.........." na każdym kroku, i w każdej stacji radiowej; to się robi nieznośne.
Pozdrawiam - AlaN Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Alan to nie jest nie znośne to jest żałosne... To nei jest muzyka tylko zwykłe dźwięki komputerowe i ktoś raz na jakiś czas ktoś powie REAAAAAAAAAADY GOOOO!!! ACTIVATE!!!! I takie tam pierdoł jak można w dźwiękach komputerowych słyszeć muzyke?? I tylko UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UM!UMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUM
Przecież nikt chyba nikogo nie zmusza do słuchania techno - w radiu serwują tego niewiele, chyba że taki jest profil stacji. Ale fakt, że wartość, nazwijmy ją artystyczną, techno jest raczej niewielka a i cała kultura techno działa mi jakoś na nerwy. A poza tym tutaj nie chodzi o techno, bo każdy lubi jakiś gatunek a innego nie trawi, ale wszystko jest ok, dopóki nikt nie narzuca drugiemu swoich gustów (mówię ogólnikowo, nie piję do nikogo). Co innego, jak jakiś głupek odpali coś takiego w nocy, za to mógłbym zatłuc