6 podstawowych pytań
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
- Slesz
1) Chciałem nagrać na płycie foldery i mam kaprys aby miały one odpowiednie ikonki. Samo umieszczenie plików ico w zawartości folderu chyba nie wystarczy. Po wypaleniu nie mogę zmieniać przecież ustawień owych folderów a przed wypaleniem nie wiem jak ustawić ewentualną ścieżkę do pliku, którego system Windows nie znajdzie, bo go przecież jescze nie wypaliłem 
Jak dokonać tego z pozoru mało skomplikowanego triku ?
2) Czy jest sens konwersji z formatu mp3 do formatu ogg ? Obie formy kompresji są stratne, więc teoretycznie oznaczałoby to stratę jakości, jednak podobno tak nie jest - ba - w ogg uzyskuje się lepszą jakość. Nie wierzę w cuda polepszania jakości za pomocą kompresowania stratnego z formatu o gorszej jakości do formatu o lepszej jakości. Pytam o waszą opinię na temat mp3/ogg.

Jak dokonać tego z pozoru mało skomplikowanego triku ?
2) Czy jest sens konwersji z formatu mp3 do formatu ogg ? Obie formy kompresji są stratne, więc teoretycznie oznaczałoby to stratę jakości, jednak podobno tak nie jest - ba - w ogg uzyskuje się lepszą jakość. Nie wierzę w cuda polepszania jakości za pomocą kompresowania stratnego z formatu o gorszej jakości do formatu o lepszej jakości. Pytam o waszą opinię na temat mp3/ogg.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Kontakt:
- Aliens
WinFast .
Witam szanownych państwo. Mam problem z WinFastem. Otóż ten program nie "odtwarza" dźwięku, gdy oglądam TV na komputerze. Wszystko wskazuje na to, że jakiś problem może być z kablami, ale ja jakoś nie daję temu wiary. Może macie jakieś pomysły ? 
Nie musicie śpieszyć się z odpowiedzią, bo na 100% nie będe miał kompa przez tydzień lub dwa

Nie musicie śpieszyć się z odpowiedzią, bo na 100% nie będe miał kompa przez tydzień lub dwa

- Arekis