Black Crypt
Moderator: GTW
-
Black Crypt
Witam,
Mam wielka prosbe ponoc w Black crypt aby zasejowoac nalezey stworzyc czysty dysk o nazwie GAMESAVE .Jak to zrobic - jestem zupelnie zielony a moze mozna taki dsyk skas sciagnac. prosze o pomoc.
Mam wielka prosbe ponoc w Black crypt aby zasejowoac nalezey stworzyc czysty dysk o nazwie GAMESAVE .Jak to zrobic - jestem zupelnie zielony a moze mozna taki dsyk skas sciagnac. prosze o pomoc.
- Wirus
- Moderator
-
Nie o to chodzi
Zle mnie zrorumieliscie - problem polega na tym iz aby rozpcozac gre (RPG) nalezy stowrzyc druzyne i program automatycznie zada dyskietki do zapisu. Jestem laik jesli chodzi o stworzenie takiej dyskietki. Moglbym prosis aby ktos z Was zrobil mi taka dyskietke i zamiescil mi ja gdzies na sieci, umieszcajac link w tym watku. Z gory dziekuje za pomoc.
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- Wirus
- Moderator
Tworzenie dyskietki
Zrobiłem wszystko tak jak tu radziliście, tzn create standard floppy, a spod workbench'a nazwałem dyskietkę GAMESAVE.
Nic to nie dało.
Więc dodatkowo spod X-Copy sformatowałem ją.
Gra krzyczy mi disk is write protect.
Może i tak. Więc zmieniłem emulator WinUAE na nowszy, gdzie można to włączać i wyłączać ręcznie. Więc wyłączyłem.
Gra każe włożyć mi GAMESAVE, miele coś z pół minuty i każe mi włożyć GAMESAVE1.
Żeby nie przedłużać:
Może mi pomóc ktoś kto w to gra już trochę, co zrobić? Bo teoretyczne rady nic mi nie zmnienią czy teksty typu "wiesz, dawno nie grałem i nie pamiętam".
Bardzo proszę pomoc skuteczną jak działania naszego Grom-u.
[email protected]
Dziękuję
Nic to nie dało.
Więc dodatkowo spod X-Copy sformatowałem ją.
Gra krzyczy mi disk is write protect.
Może i tak. Więc zmieniłem emulator WinUAE na nowszy, gdzie można to włączać i wyłączać ręcznie. Więc wyłączyłem.
Gra każe włożyć mi GAMESAVE, miele coś z pół minuty i każe mi włożyć GAMESAVE1.
Żeby nie przedłużać:
Może mi pomóc ktoś kto w to gra już trochę, co zrobić? Bo teoretyczne rady nic mi nie zmnienią czy teksty typu "wiesz, dawno nie grałem i nie pamiętam".
Bardzo proszę pomoc skuteczną jak działania naszego Grom-u.
[email protected]
Dziękuję
Działa !!!
Bardzo dziękuję za szybką pomoc. Teraz zamiast jechać na wakacje będę siedział i grał w BC