Chyba przegiales troche z podpisem jesli chodzi o wielkosc imejdza, ktorego nie wkleje, bo by za dlugo sie innym ciagneloAliens pisze: KU PAMIĘCI TWÓRCOM STREET FIGHTERA . WY ZACZĘLIŚCIE, MY ZAKOŃCZYMY.
OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Amigaz
- Slesz
Właściwie to przy próbie instalacji Knoppixa dowiedziałem się, że mam port AGP skopany. Coś w nim nie łączy najwidoczniej nie obsługuje sterowników SVGA itd.
Teraz już nie pracuje w awaryjnym, bo korzystam z Windowsa 2000 (o tyle lepszy, że w trakcie instalacji systemu nie instaluje od razu sterowników, dzięki czemu mogę normalnie działać, a XP przez to nawet zainstalować nie mogę, podobnie jak Knoppixa). Dziwne jest jednak to, że przed reinstalką XP działał on pod awaryjnym i wyciągał całkiem sporo kolorków i wysoką rozdzielczość.
To nie podpis Aliensa, to dopisek.
Tylko nie wiem czy z jakiejś okazji, czy ot tak po prostu
Teraz już nie pracuje w awaryjnym, bo korzystam z Windowsa 2000 (o tyle lepszy, że w trakcie instalacji systemu nie instaluje od razu sterowników, dzięki czemu mogę normalnie działać, a XP przez to nawet zainstalować nie mogę, podobnie jak Knoppixa). Dziwne jest jednak to, że przed reinstalką XP działał on pod awaryjnym i wyciągał całkiem sporo kolorków i wysoką rozdzielczość.
To nie podpis Aliensa, to dopisek.
Tylko nie wiem czy z jakiejś okazji, czy ot tak po prostu
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Arekis
- Jedi
- Kontakt:
- Slesz
To nie mój skin, bo i nie ze swojego komputera pisałem tego posta, ale przyznam że ten różowiutki kolorek sprawił mi wiele przyjemności 
Taki... różowiutki ;P
(u mnie na moim kompie choćby był sraczkowaty to bym nie odczuł różnicy, zapewne dlatego)
Może ktoś wysnuje jakąś teorię na temat tematu postu, a nie na temat moich zboczeń ?
Taki... różowiutki ;P
(u mnie na moim kompie choćby był sraczkowaty to bym nie odczuł różnicy, zapewne dlatego)
Może ktoś wysnuje jakąś teorię na temat tematu postu, a nie na temat moich zboczeń ?
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Bebokus pospolitus
- Jedi
- Kontakt:
- Arekis
- Bebokus pospolitus
Rzeczywiście ciekawe wieści
A co tam słychać w wielkim świecie?
A co tam słychać w wielkim świecie?
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach