ja bym przedewszystkim zmienił czcionke - bardzo mało estetycznie to wygląda (te przerwy przed "A" zwłaszcza) - ja bym proponował coś w stylu czcionki MaszynaAEG Barmee'ego czy jakieś inne z cyklu TypeWriter
bo ta której użyłeś bardziej kojarzy się z jakimś "kosmosem" star treki itp. - ja bym raczej postawił na coś niedbałego i/lub prostego kiedy chodzi o czcionke - coś co podkreślałoby apokaliptyczny klimat
druga rzecz to jakaś osłonka na mikrofon - bo plozja przy wymawianiu takich słów jak np "powody" zabiera sporo z klimatu
co do samego tonu głosu to ja bym proponował coś z goła innego niż mówi Slesz - spróbować to opowiedzieć w stylu kogoś kto to przeżył - w sensie mniej dystansu a bardziej rzeczy w stylu "słyszałem huk bomb, widziałem płonących ludzi" itd. - ot może lepiej wyjdzie niż bezduszny lektor
przy okazji - "powody czysto ludzkie" - to zdaje się z Fallouta 2 tekst także ---> "the reasons? purely human ones" o ile dobrze pamietam
ogólnie git - jak dla mnie obraz z muzyką dobrze zgrany - nie ma jakiegoś przesytu - jest tak jak być powinno
ogólnie polecam film "Tatsuo the Iron Man" (nie jestem pewien czy nie przekrecilem tytułu) - świetny cyberpunkowy klimat a film zrobiony prostymi metodami ale efekt końcowy świetny - ciekawe techniki które kazdy moze spróbować "odtworzyć w domu"
tyle mojego zrzędzenia
cheeriooo i powodzenia z filmem