lista gier o tematyce SW http://www.osloskop.net/a/5/S.html
heh, sorki, ale tu jest najłatwiej, oczywiście to wcale nie znaczy, że zaraz zasysać trzeba, mozna sie zapoznać i kupić
dosc duzo tego, ale i ak nie ma wszystkich. czy ktos wie czy jest ktoras tam seria SW gdzie katarn sluzyl w imperium? (chodzi mi o wczesniejsza gre niz SW:Dark Force, nie mylić z DF 2)
Taka gra nigdy nie wyszła Najstarszą grą z Kylem Katarnem w roli głównej jest Dark Forces, ale tam już tępiłeś imperium. Widocznie taką historię wymyślili scenarzyści.
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
aaa szkoda. bo grajac w Empire at War dowiaduje sie (poraz 2) ze Katarn jest zdrajca i jest scigany :}
i czy wiecie jak oni to robia ta serie SW? wymyslaja historie czy wg. tego co George wymyslil ?(w tych xx ksiazkach)
właśnie. Empire at War, czy ktoś "sprzeda" mi sposób na przejscie tej misji, gdzie Han Solo i Chewbacca są w mieście okupowanym przez Imperium i tam mają coś wykraść? Trzeba jakoś ominąć AT-ST i AT-AT i różne grupki szturmowców, wyłączyć turbolasery i wejść do lokacji za nimi (lokacja ta znajduje się w prawym dolnym rogu mapy, a wyłącznik turbolaserów w prawym gónym), męczy mnie ta misja. będę wdzięczny za pomoc.
Tak przy okazji, co sądzicie o Empire at War? Czy to nareszcie RTS godny logo Star Wars?
jesli chodzi o mnie to muzyka, oprawa dzwiekowa sa bardzo dobrze zrobione. z bohaterami tez pieknie wymyslili, ale co do samej gry to dla mnie klapa. te sterowanie oddzialami, tryb walki (albo space albo land). i jesli chodzi o mnie to najlepiej Star Wars wygladaja tak jak do tej pory byly robione. czyste strzelanki (TPP FPP) gdzie gracz ma wlasna postac i wczula sie w dana role. battlefront do przykladu: zagra tych 60 graczy kazdy robi co innego nie zaleznie od siebie i jako tako ogolna bitwa fajnie wyglada, zwlaszcza w BF 2
ale to tylko moja opinia
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2006, o 18:44 przez Mierzwus, łącznie zmieniany 1 raz.
A zna ktoś z was turecką wersję (zrzynę, jeśli chodzi o ścisłość) Gwiezdnych Wojen, pod tytułem "Adam z planety Ziemia"? Ja nie dałem rady, chociaż niewiele filmów mnie jest w stanie tak wykończyć, a "Plan 9 z kosmosu" oglądałem wiele razy
do fanow Jedi Academy:
co trzeba zrobic by dzialala komenda GIVE ALL na multiplayerze na wlasnym serwerze? z checia bym polatal z kumplami jetpackiem albo byc pod cloakiem :}
Mierzwus pisze:do fanow Jedi Academy:
co trzeba zrobic by dzialala komenda GIVE ALL na multiplayerze na wlasnym serwerze? z checia bym polatal z kumplami jetpackiem albo byc pod cloakiem :}
Pierwsze słyszę o takiej komendzie. Co do jetpacka, to aktywujesz go wywołując w konsoli : "/jetpack".
wlasnie ona nie dziala pisze: unknown command. po necie jak gralem to na nie wielu serwerach dziala give all. probowalem nawet wpisywac sv_cheat 1 ale nie uznaje mi tego
Mierzwus pisze:wlasnie ona nie dziala pisze: unknown command. po necie jak gralem to na nie wielu serwerach dziala give all. probowalem nawet wpisywac sv_cheat 1 ale nie uznaje mi tego
Małe sprostowanie co do komend typu : /jetpack ; /kiss ; /kill me. One nie działają na wszystkich serwerach. Jeżeli już, to na mapach typu FFA ( free for all ) z modem JA+.
sv_cheat1 - czitujesz ?