heh, sorki, ale tu jest najłatwiej, oczywiście to wcale nie znaczy, że zaraz zasysać trzeba, mozna sie zapoznać i kupić
Star Wars - Ogólna Dyskusja
Moderator: GTW
- kendziur
- Bebokus pospolitus
George tego nie wymyślił,to twórcy nam to tak urozmaicili 
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 
- Borias
właśnie. Empire at War, czy ktoś "sprzeda" mi sposób na przejscie tej misji, gdzie Han Solo i Chewbacca są w mieście okupowanym przez Imperium i tam mają coś wykraść? Trzeba jakoś ominąć AT-ST i AT-AT i różne grupki szturmowców, wyłączyć turbolasery i wejść do lokacji za nimi (lokacja ta znajduje się w prawym dolnym rogu mapy, a wyłącznik turbolaserów w prawym gónym), męczy mnie ta misja. będę wdzięczny za pomoc.
Tak przy okazji, co sądzicie o Empire at War? Czy to nareszcie RTS godny logo Star Wars?
Tak przy okazji, co sądzicie o Empire at War? Czy to nareszcie RTS godny logo Star Wars?
-
Mierzwus
jesli chodzi o mnie to muzyka, oprawa dzwiekowa sa bardzo dobrze zrobione. z bohaterami tez pieknie wymyslili, ale co do samej gry to dla mnie klapa. te sterowanie oddzialami, tryb walki (albo space albo land). i jesli chodzi o mnie to najlepiej Star Wars wygladaja tak jak do tej pory byly robione. czyste strzelanki (TPP FPP) gdzie gracz ma wlasna postac i wczula sie w dana role. battlefront do przykladu: zagra tych 60 graczy kazdy robi co innego nie zaleznie od siebie i jako tako ogolna bitwa fajnie wyglada, zwlaszcza w BF 2
ale to tylko moja opinia
ale to tylko moja opinia
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2006, o 18:44 przez Mierzwus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żniwiarz
- Kontakt:
- Aliens
- Aliens
Małe sprostowanie co do komend typu : /jetpack ; /kiss ; /kill me. One nie działają na wszystkich serwerach. Jeżeli już, to na mapach typu FFA ( free for all ) z modem JA+.Mierzwus pisze:wlasnie ona nie dziala pisze: unknown command. po necie jak gralem to na nie wielu serwerach dziala give all. probowalem nawet wpisywac sv_cheat 1 ale nie uznaje mi tego
sv_cheat1 - czitujesz ?
- Bebokus pospolitus
Właśnie
Jak w singiel player sprawić by kody działały?Zaciąłem się i musze sobie pomóc hyhy 
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 
- Aliens