NP: Powróciłem ja
Powroty
Moderator: GTW
- Hardy
Powroty
Widziałem kilka tematów kiedy powracają jacyś użytkownicy,proponuje żeby wszyscy którzy po jakimś czasie wracają tu się wpisywali.
po roku przerwy ale już takie zachowanie za jakie dostałem bana nigdy się nie powtórzy bo gówniarzem jeszcze byłem,teraz się zmieniłem i sam się śmieje ze swoich starych postów. tzn. Piotr B. przeszedł na tę jasną strone mocy 
-
Kubal
Re: Powroty
Ty jesteś piotr bober ?Hardy pisze:Widziałem kilka tematów kiedy powracają jacyś użytkownicy,proponuje żeby wszyscy którzy po jakimś czasie wracają tu się wpisywali.
NP: Powróciłem japo roku przerwy ale już takie zachowanie za jakie dostałem bana nigdy się nie powtórzy bo gówniarzem jeszcze byłem,teraz się zmieniłem i sam się śmieje ze swoich starych postów. tzn. Piotr B. przeszedł na tę jasną strone mocy
- Jedi
- Kontakt:
No proszę, tego się nie spodziewałem, co jak co, ale tego nie. Witamy Cię Piotrze i mamy nadzieję, że spełnisz swoją obietnicę
.
Teraz wiesz co to znaczy ulec Ciemnej Stronie Mocy, niewielu Mrocznych Jedi przeszło spowrotem na ścieżkę światła. Tobie się to udało, Moc jest w Tobie silna, Rada Jedi postanowiła uznać Cię za pełnoprawnego członka Zakonu Jedi. Witamy Cię spowrotem w naszych progach były Darth Boberze i niech Moc zawsze będzie z Tobą młody padawanie
.
Takie krótkie kazanie wymyśliłem
.
Teraz wiesz co to znaczy ulec Ciemnej Stronie Mocy, niewielu Mrocznych Jedi przeszło spowrotem na ścieżkę światła. Tobie się to udało, Moc jest w Tobie silna, Rada Jedi postanowiła uznać Cię za pełnoprawnego członka Zakonu Jedi. Witamy Cię spowrotem w naszych progach były Darth Boberze i niech Moc zawsze będzie z Tobą młody padawanie
Takie krótkie kazanie wymyśliłem
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Bebokus pospolitus
- Hardy
Nic się nie będzie działo, to że tu powróciłem niema większego znaczenia, ciesze się że Blod jest łazkawy i pozwolił mi wrócić.Bebokus pospolitus pisze:Hehe to teraz będzie się działo
mamy nadzieję, że spełnisz swoją obietnicę
No pewnie, nie mam w zasadzie czego spełniać bo już z debilnych postów wyrosłem
- Jedi
- Kontakt:
Zmienić powinieneś nie tylko siebie, ale też swoją pisownię - łaskawy pisze się przez "s" a nie "z", ot takie małe sprostowanie
. Zaraz sprawdzimy czy naprawdę się zmieniłeś
. Co sądzisz o tym
?
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Hardy
Błędy się każdemu zdarzają a na tym zdjęciu nic takiego niema złego. ale swoje pooglądy mam i dla mnie rozbieranie się do kamery i aparatu jest niemoralne.Jedi pisze:Zmienić powinieneś nie tylko siebie, ale też swoją pisownię - łaskawy pisze się przez "s" a nie "z", ot takie małe sprostowanie. Zaraz sprawdzimy czy naprawdę się zmieniłeś
. Co sądzisz o tym
?
PS: Ale to zdjęcie jest normalne a i laska fajna
- Jedi
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
Taki strój, AlaN, nazywa się bielizna bądź bikini i jest zbędnym dodatkiem, który sprawia tylko, że kobieta wygląda gorzej, niż gdyby go nie miała, nie uznaję odpowiedzi
.
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon