brak pliku
Moderator: GTW
brak pliku
Mój problem polega na tym że miałem zainstalowany system windows 2000 profesional i korzystałem bez problemu z emulaota amigi winuae 9.90 siesząć się urokami gry superfrog jednak po sfromatowaniu ysku i zainstalowaniu na nim sytemu windows milenium nie mogę wrócic do jednego z moich ulubionych zajęć czyli do gry w superfroga poniewaz system informuje mnie o tym że nie może odnaleźć pliku o nazwie .DLL DINPUT8.DLL i emulator wogóle się nie uruchamia proszę pomóżcie
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
-
- V.I.P.
- BadMojo
Hmm nie ale wątpie by któraś z nowszych gier "wymagających" (jedyną grą która jak do tej pory wykorzystuje najnowszego dxa jest doom3 i na gf2 to on na pewno nie ruszy
) dx9 działała dobrze na starszej karcie. Często producenci gier umieszczają na płytkach najnowszego dx'a a jeśli gra będzie miała pójść to ruszy i na starszym. Starsze karty nie są w pełni kompatybilne z nowymi bibliotekami przez co mogą pojawić się różne problemy.

AXE Capoeira!
-
- Kontakt:
- BadMojo
Nie wiem pokora o co Ci chodzi. Są inne gry które "teoretycznie" wymagają dx9 (d3 to pierwsza gra która WYKORZYSTUJE jego mozliwości). Weźmy pod uwagę chociażby Call Of Duty. Gra wmusza nam zainstalowanie dx 9 na samym początku. A po kiego wała mi to przy karcie gf2, która wykorzystuje tylko zasoby do dx 8.1 włącznie. I gra mi na takim dxie RUSZY bez problemów. Nie syfie więc sobie systemu sterownikami które nie będą przez moją karte wykorzystywane. Jeśli nie znasz sięna temacie, nie zabieraj głosu.
AXE Capoeira!