mam problem
Moderator: GTW
mam problem
jestem poczatkujacy i moze cos zle zrobilem. ale jak juz wszystko ustawie tak jak jest w pomocy wcisne start na koncu to mi sie pojawia dysketka w reku i pisze amiga work bench v1.3
- Wirus
- Moderator
- crowley
- Kontakt:
o qrwa... ciekawe... hmmm.... jakby ci to powiedzieć... na twojej klawiaturze (taki prostokąt z guziczkami z różnymi literkami) jest taki klawisz F12 - naciśnij go a następnie gryzoniem najedź na Disk Drives a potem włóż dyskietkę korzystając z opcji ... (wielokropek, tak tak) i daj OK........
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
przepraszam
Ten gościu od Settlers to ja rozłączyło mnie i przy okazji wylogowało 

- akuhedr
speak polish madafaka :/Anonymous pisze:Fajnie tylko że ja mam inny problem polega na THE SETTLERS gdy jestem na dyskietce 3 to wyskakuje że dwójke trzeba włożyć ,a nie zmienia się dyskietka sama jak z jedynki na 2 a z 2 na 3 klikałem tylko lewy przycisk myszy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nic nie zrozumiałem - chodzi o to ze wkladasz dyskietke i nic sie nie dzieje?
jeżeli tak to ---> kiedy prosi o wlozenie dyskietki - wciskasz f12 - zakladka floopies - WYJMUJESZ dyskietke (nie wkladasz innej - zostawiasz pusty slot po prostu) - wracasz do gry - potem znowu F12 zakladka floopies i wkladasz dysk o ktory prosi emulator - wracasz do gry i powinno dzialac
cheerio
If you live with apes man, it's hard to be clean
-
- Zbanowany
- Kontakt: