mam problem

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
180980

mam problem

Post autor: 180980 »

jestem poczatkujacy i moze cos zle zrobilem. ale jak juz wszystko ustawie tak jak jest w pomocy wcisne start na koncu to mi sie pojawia dysketka w reku i pisze amiga work bench v1.3
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Od razu widać ,że nie miałeś nigdy Amigi. W tym momencie Amiga prosi w włożenie dyskietki. Więc wsadź ją.
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

przeczytaj od dechy do dechy artykuł "Jak uruchomic grę" w Obrazek
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

o qrwa... ciekawe... hmmm.... jakby ci to powiedzieć... na twojej klawiaturze (taki prostokąt z guziczkami z różnymi literkami) jest taki klawisz F12 - naciśnij go a następnie gryzoniem najedź na Disk Drives a potem włóż dyskietkę korzystając z opcji ... (wielokropek, tak tak) i daj OK........
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
Gość

Post autor: Gość »

Fajnie tylko że ja mam inny problem polega na THE SETTLERS gdy jestem na dyskietce 3 to wyskakuje że dwójke trzeba włożyć ,a nie zmienia się dyskietka sama jak z jedynki na 2 a z 2 na 3 klikałem tylko lewy przycisk myszy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Amiga MANIAK

przepraszam

Post autor: Amiga MANIAK »

Ten gościu od Settlers to ja rozłączyło mnie i przy okazji wylogowało :oops:
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

Anonymous pisze:Fajnie tylko że ja mam inny problem polega na THE SETTLERS gdy jestem na dyskietce 3 to wyskakuje że dwójke trzeba włożyć ,a nie zmienia się dyskietka sama jak z jedynki na 2 a z 2 na 3 klikałem tylko lewy przycisk myszy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
speak polish madafaka :/

nic nie zrozumiałem - chodzi o to ze wkladasz dyskietke i nic sie nie dzieje?
jeżeli tak to ---> kiedy prosi o wlozenie dyskietki - wciskasz f12 - zakladka floopies - WYJMUJESZ dyskietke (nie wkladasz innej - zostawiasz pusty slot po prostu) - wracasz do gry - potem znowu F12 zakladka floopies i wkladasz dysk o ktory prosi emulator - wracasz do gry i powinno dzialac

cheerio
If you live with apes man, it's hard to be clean
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

OK gadaliśmy na GG i mówie tyle użyj winfellow bo może masz za słabego peceta bo u mnie nacisnąłem lewy przycisk i wszystko dobrze. :lol:
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
ODPOWIEDZ