Wirusy

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Kontakt:

Post autor: norbi »

Akurat SADDAM infekowal tylko dyskietki i tylko pod kick1.3, bo w wyzszych kickach disk-validator był w romie
Awatar użytkownika
Łysy0800

Post autor: Łysy0800 »

Hmm, ale miewałem sytuacje, że hd padał (tzn. walidacja).. Pamiętam, że czymś skanowałem (ale czym..?) żeby problem usunąć...
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Kontakt:

Po prostu podczas zapisu, zrobiles reset Amigi i nie zdarzyla sie nagrac prawidlowa mapa plików.
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Ja ratowalem walidacje disksalvem jak sama nie zdolala sie "ulozyc", w koncu wzialem sie na sposob i sformatowalem partycje pod AFSem.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Ja nigdy nie miałem problemów z amigą jeśli chodzi o Virusy a Wirus pewnie że miałeś virusy nawet masz pseudonim Wirus hahaha :lol: Jedyne moje problemy z amigą to z połączeniem Joysticka. :wink: Ponieważ najpierw miałem amige 600 i wkurzyłem się i ją rozwaliłem z bracikiem że już nie działa a amiga 500 sama przestała działać (niewiem dlaczego :cry: )I leży u mnie na szafce u góry w torbie.
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

A co jest nie tak z Twoja A500??
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Niezły fart.

Eee... niewiem poprostu Amiga przestała działać niewiem czemu :cry: .A to wielka szkoda chociaż nie mam pojęcia gdzie teraz mógł bym ją podłączyć bo jej stare poczciwe miejsce zajął największy jej rywal wróg Pecet. Właściwie gdybym miał wybór to wybrałbym Peceta :lol:

Aha musze jeszcze powiedzieć że mam farta ponieważ Amiga 600 była pożyczona i później jako rozwalona oddana i jej właściciel zdziwił się że nie działa i ją wywalił co za frajer. :lol:
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Hmmm... jak wybrał byś peceta to co ty tu jeszcze robisz?? no dalej
idź graj w swoje doomy 3 i inne pierdoły...

co za pokolenie :?
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Fan Amigi i PC

Ej wolę mieć internet muzyke mp3 i gry 3D i 2D wole mieć tak niż tylko grać na amidze :x :x :x .A w ogóle to od dłuższego czasu czepiasz się mnie. :evil: :evil: :evil: To że lubie też se pograć a gierki 3D nie znaczy że jestem bezmózgim człowiekiem z jakiegoś pokolenia bezmózgiego wymyślonego przez ciebie. :x :x żeby nie dostać ostrzeżenia mówie ci tylko zwalaj ode mnie. :x :x :x
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Kontakt:

To ciekawe w jaki sposob mam internet, muzyke mp3, gry 3D (q2) i 2D nie majac peceta.
Awatar użytkownika
amigafan

Re: Fan Amigi i PC

Post autor: amigafan »

Piotr Bober pisze:Ej wolę mieć internet muzyke mp3 i gry 3D i 2D wole mieć tak niż tylko grać na amidze :
No proszę, a ja WŁAŚNIE NA AMIDZE MAM: internet, mp3, gry 2D, 3D i nawet divixy!
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

To co chcecie powiedzieć że jeśli wole mieć peceta i 80GB miejsca i wole mieć na PC takie rzeczy jak MP3 itp. i lubie też se pograć czasem we gry 3D to znaczy że nie jestem fanem amigi i jej nienawidze. :!: :!: :x :x
GÓ... PRAWDA :!: :!: Jestem fanem amigi i wcale nie mówie że nie chciałbym mieć amigi bardzo bym chciał ale gdybym mia wybór to rzczej PC bo na pececie więcej rzeczy jest ale dobra srać to a może mi powiecie
że jak lubie emulator MAME to też niemoge lubić amigi przecież to też gry 2D i muszę przyznać że nie lubie bijatyk 1:1 na amidze bo wszystkie ciosy są na jednym przycisku dlatego gram w bijatyki 1:1 na MAME bo mam porozstawiane przyciski.Ale przysięgam wam zawsze byłem i będe fanem amigi. :wink: A to że wole mieć te rzeczy na pececie(oprócz amigi)
nie znaczy wcale że nie lubie amigi i gram ciągle i w nieskonczoność w gry 3D.
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

I co już nic nie piszecie zatkało was :?: :x Czepiacie się mnie kiedy tylko możecie i taka jest prawda jak chcecie to moge odejść z forum łaski bez.Skoro nikt na tym forum mnie nie lubi to moge odejść jak chcecie. :x :x :x
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

spokojnie
furczycie jak stare baby
nie wiem czy w regulaminie forum jest mowa o poszanowaniu zdania innej osoby :/
If you live with apes man, it's hard to be clean
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Ja nic nie zacząłem powiedziałem tylko że jak bym miał wybór do wolałbym PC i już mówiłem dlaczego.A oni się przypeprzają do mnie.A Amos już od dłuższego czasu. :x
ODPOWIEDZ