Wirusy
Moderator: GTW
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Ja nigdy nie miałem problemów z amigą jeśli chodzi o Virusy a Wirus pewnie że miałeś virusy nawet masz pseudonim Wirus hahaha
Jedyne moje problemy z amigą to z połączeniem Joysticka.
Ponieważ najpierw miałem amige 600 i wkurzyłem się i ją rozwaliłem z bracikiem że już nie działa a amiga 500 sama przestała działać (niewiem dlaczego
)I leży u mnie na szafce u góry w torbie.

Na wakacjach i zbanowaniu hura 

-
- Zbanowany
- Kontakt:
Niezły fart.
Eee... niewiem poprostu Amiga przestała działać niewiem czemu
.A to wielka szkoda chociaż nie mam pojęcia gdzie teraz mógł bym ją podłączyć bo jej stare poczciwe miejsce zajął największy jej rywal wróg Pecet. Właściwie gdybym miał wybór to wybrałbym Peceta 
Aha musze jeszcze powiedzieć że mam farta ponieważ Amiga 600 była pożyczona i później jako rozwalona oddana i jej właściciel zdziwił się że nie działa i ją wywalił co za frajer.

Aha musze jeszcze powiedzieć że mam farta ponieważ Amiga 600 była pożyczona i później jako rozwalona oddana i jej właściciel zdziwił się że nie działa i ją wywalił co za frajer.

-
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
Fan Amigi i PC
Ej wolę mieć internet muzyke mp3 i gry 3D i 2D wole mieć tak niż tylko grać na amidze
.A w ogóle to od dłuższego czasu czepiasz się mnie.
To że lubie też se pograć a gierki 3D nie znaczy że jestem bezmózgim człowiekiem z jakiegoś pokolenia bezmózgiego wymyślonego przez ciebie.
żeby nie dostać ostrzeżenia mówie ci tylko zwalaj ode mnie.

- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- amigafan
Re: Fan Amigi i PC
No proszę, a ja WŁAŚNIE NA AMIDZE MAM: internet, mp3, gry 2D, 3D i nawet divixy!Piotr Bober pisze:Ej wolę mieć internet muzyke mp3 i gry 3D i 2D wole mieć tak niż tylko grać na amidze :
-
- Zbanowany
- Kontakt:
To co chcecie powiedzieć że jeśli wole mieć peceta i 80GB miejsca i wole mieć na PC takie rzeczy jak MP3 itp. i lubie też se pograć czasem we gry 3D to znaczy że nie jestem fanem amigi i jej nienawidze.
GÓ... PRAWDA
Jestem fanem amigi i wcale nie mówie że nie chciałbym mieć amigi bardzo bym chciał ale gdybym mia wybór to rzczej PC bo na pececie więcej rzeczy jest ale dobra srać to a może mi powiecie
że jak lubie emulator MAME to też niemoge lubić amigi przecież to też gry 2D i muszę przyznać że nie lubie bijatyk 1:1 na amidze bo wszystkie ciosy są na jednym przycisku dlatego gram w bijatyki 1:1 na MAME bo mam porozstawiane przyciski.Ale przysięgam wam zawsze byłem i będe fanem amigi.
A to że wole mieć te rzeczy na pececie(oprócz amigi)
nie znaczy wcale że nie lubie amigi i gram ciągle i w nieskonczoność w gry 3D.

GÓ... PRAWDA

że jak lubie emulator MAME to też niemoge lubić amigi przecież to też gry 2D i muszę przyznać że nie lubie bijatyk 1:1 na amidze bo wszystkie ciosy są na jednym przycisku dlatego gram w bijatyki 1:1 na MAME bo mam porozstawiane przyciski.Ale przysięgam wam zawsze byłem i będe fanem amigi.

nie znaczy wcale że nie lubie amigi i gram ciągle i w nieskonczoność w gry 3D.

-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt: