Arabskie Noce
Moderator: GTW
- KACHA
Arabskie Noce
mam pytanie co trzeba zrobic z pierwszymi drzwiami "innymi niz reszta" czy jak to tam jest nazwane, zeby je otworzyc

- Juras
Wie, wie...KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki"
Pozdrawiam...
- crowley
- Kontakt:
- KACHA
mam juz weza, a wieznia jakos nie moge nim uwolnic...Juras pisze:Wie, wie...KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc![]()
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki"i uwolnij więźnia na dole. Ten wręczy Ci wytrychy do "drzwi innych niż wszystkie" (door type 2)...Dalej tylko polskie noce spędzone przy Arabian Nights
![]()
Pozdrawiam...
-
Arachnid
- KACHA
chodzi o to ze jak wchodze w menu i probuje wziac tego weza (juz na to wpadlam wczesniej zeby go wziacArachnid pisze:Podejdz do kola i wlacz menu (wybor przedmiotow). Musisz miec tego weza w rece zeby kolesia sciagnac.
Nie mowiac juz o tym iz w zamku znajduje sie jedno sekretne miejsce w ktorym mozna znalezc magiczna lampe(warta 5000 u sklepikarza).
cholera pokombinuje z tym jeszcze bo takie gdybanie na forum nic nie da, a nie mam mozliwosci w tej chwili grac....
- crowley
- Kontakt:
-
Arachnid