Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc
Wie, wie...
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki" i uwolnij więźnia na dole. Ten wręczy Ci wytrychy do "drzwi innych niż wszystkie" (door type 2)...Dalej tylko polskie noce spędzone przy Arabian Nights
Pozdrawiam...
KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc
Wie, wie...
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki" i uwolnij więźnia na dole. Ten wręczy Ci wytrychy do "drzwi innych niż wszystkie" (door type 2)...Dalej tylko polskie noce spędzone przy Arabian Nights
Pozdrawiam...
mam juz weza, a wieznia jakos nie moge nim uwolnic...
Podejdz do kola i wlacz menu (wybor przedmiotow). Musisz miec tego weza w rece zeby kolesia sciagnac.
Nie mowiac juz o tym iz w zamku znajduje sie jedno sekretne miejsce w ktorym mozna znalezc magiczna lampe(warta 5000 u sklepikarza).
Arachnid pisze:Podejdz do kola i wlacz menu (wybor przedmiotow). Musisz miec tego weza w rece zeby kolesia sciagnac.
Nie mowiac juz o tym iz w zamku znajduje sie jedno sekretne miejsce w ktorym mozna znalezc magiczna lampe(warta 5000 u sklepikarza).
chodzi o to ze jak wchodze w menu i probuje wziac tego weza (juz na to wpadlam wczesniej zeby go wziac ), to wciaz mi miecz zostaje w dloni... tak jakby ten waz nie dal sie wziac
cholera pokombinuje z tym jeszcze bo takie gdybanie na forum nic nie da, a nie mam mozliwosci w tej chwili grac....
Sprawdzilem w moich slowach byl jeden blad. Nie podchodz do kola tylko calkiem poza tym pomieszczeniem najlepiej zaraz po zdobyciu "korby" ustaw ja jako przedmiot trzymany w lapie i wtedy idz do wisielca. Powinna sie wlaczyc rozmowa i facecik sam podejdzie do kola i sciagnie wisielca.