Walentynki łelkam tu

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slesz

Walentynki łelkam tu

Post autor: Slesz »

Tejo, zbliżaja się wielkimi stopami Walentino dzień. Dla wielu fajnie, dla mnie armageddon day, nie mam dziewczonki i trza by w końcu do tej co mi na oczku wisi już od jakiegoś czasu zagadać. Z zagadaniem problemu ni ma, ale problem jest w tym, co z nią zrobić. No bo tak od razu do łóżka conajmniej nie wypada :) . Winko, stolik, obrusik, tego typu historie są ograne i trochę jakoś takoś ... ... ... ograne :) . Myślałem, żeby na plażę (Danzig ist mein siti jaaa) ale zimnica taka przyjszla... wiater jak sweter, nosa nijak wyściubić za okno... A co wy ze swoimi robicie ? Nie to, żeby mnie to interesowało:) :twisted: :)
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ja nie mam z kim coś robić :( Mam upatrzoną fajną dziewke ale nie podejde chyba bo po ryju dostane :/
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Amiga to też dziewczynka :) więc 14 lutego możesz świętować z nią. :wink: :wink: :wink:
S.E.G.A RULES Obrazek
Ash

Post autor: Ash »

A to czemu od razu w zęby? Agresywna jakaś?
Amos
Kontakt:

Czy ja wiem , ja to mam tak : Jak dobrze zaczne to zaraz spartole i po pysku dostaje :D
Awatar użytkownika
akuhedr

Post autor: akuhedr »

są dwie drogi:

droga chłopca w dresach i dzieczynki w białych spodniach i różowym golfie ---> w "walentynki" on kupuje sześciopak mix prezerwatyw i pluszową zabawkę wyprodukowaną gdzieś w Azji, ona uradowana dolącza pluszaka do reszty przeogromnej kolekcji która leży w jej pokoju na kanapie, szafkach i półkach - on mówi że ją kocha i zdejmuje spodnie - kochają się przy "love greatest hits vol 21" dołaczając do całej reszty popkulturowego różowego bydła - pozbawionego własnych korzeni kulturowych i uczuć

droga chłopca i dziewczynki ---> w pierwszym dniu wiosny on daje jej kwiaty i mowi że ją kocha - ona go też kocha - potem się kochają - potem on mówi że ją kocha - potem ona mówi że go też kocha - potem się kochają - potem on mówi....
If you live with apes man, it's hard to be clean
Awatar użytkownika
Slesz

Pomyślałem, żeby zrobić taki oto numer: Zanieść stół z obrusem itd. do lasu gdzieś fPiZeTju, żeby nikt nie znalazł (i nie ukradł), potem zaprowadzić tam zaskoczoną dziewoję (o ile da się namówić, w końcu "spacer po lesie" może brzmieć podejrzanie), postawić na stół świeczki, wino, usiąść na wcześniej przytarganych leżakach albo "skombinowanych" pieńkach. I tak siedzieć, najlepiej do późnej nocy, żeby gwiazdy było widać. Z planu generalnie nici, bo 1- zimno 2- wieje 3-pochmurno (i weź tu gwiazdy dojrzyj) 4-zimno 5-nie wiadomo, czy da się namówić 6-zimno (może się powtarzam, ale naprawdę JEST zimno). Ot właśnie, trzeba wcześniej jakoś sprytnie podejść dziwczynę i nie wzbudzając podejrzeń dowiedzieć się czy przypadkiem nie ma już jakichś planów na 14 lutego.... hmmm, tylko jak...
Amos
Kontakt:

To ja se może odpuszcze :/ Amiga mi wystarczy :]
Ash

Grunt to wierność :P
Amos
Kontakt:

Ludzie!! Cud !! Namówiłem ją :D , przyjdzie do mnie do domu :D
Ash

No to, tego tamtego, powodzenia :wink:
Awatar użytkownika
Slesz

Z Amigą nie ma tego problemu - zawsze w domu i zawsze wierna.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Wy, dajcie jakiś poradnik 'jak poderwać dziewczynę' :D .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

A Ja zerwałem(tzn Ona ze mną :( )ale na walentynki coś szykuję.Jak nie wyjdzie to daję sobie spokój z dziewczynami :(
Awatar użytkownika
Slesz

Nie wolno się łamać, nawet w razie porażki. Jak mawia mój kumpel "tego kwiatu jest pół światu" . (sam też tak mam, że łamie mnie każda tego typu poracha, eh):
ODPOWIEDZ