Atalante pisze:Wspierasz konkurencje. Ty kolaborant jestes
Mi i tak mamy lepsze forum. Oni mają "przestarzałe" i moim zdaniem nie wygodne forum. I zrobili je pewnie dla tego żeby się pochwialić że sami zrobili .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Slesz pisze:Faktycznie, forum PPA jest niewygodne, ale to z deka nie na - ten tego - temat.
No właśnie robimy offtopa. Świerk z niecierpliwością co 5 minut sprawdza czy jest nowy post w jego temacie, a my tu piszemy o forum PPA. To ja już się nie odzywam .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Świerk pisze:tez sadze ze PPA ma gorsze ale tam wiecej ludzi odwiedza.
Przeglądam to forum i znalazłem takie właśnie uwagi co do forum PPA. Jestem odpowiedzialny za kod strony i chętne poznałbym wszelkie uwagi na temat tego jak można polepszyć kod. Co zrobić żeby było wygodne, a może od tamtego czasu (czyli kwietnia) już się nieco poprawło?
Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę
Userów chcesz nam odebrać ?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
grxmrx ma trochę racji...... |Add|
Ups....Znowu offtopic