http://www.ppa.ltd.pl/forum_ppa/read.ph ... 879&t=2879
czy ktoś uruchomił Elvire 1 lub 2 z HD ?
Moderator: GTW
- Świerk
czy ktoś uruchomił Elvire 1 lub 2 z HD ?
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD
:::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
- Jedi
- Kontakt:
Mi i tak mamy lepsze forum. Oni mają "przestarzałe" i moim zdaniem nie wygodne forum. I zrobili je pewnie dla tego żeby się pochwialić że sami zrobiliAtalante pisze:Wspierasz konkurencje. Ty kolaborant jestes
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt:
No właśnie robimy offtopa. Świerk z niecierpliwością co 5 minut sprawdza czy jest nowy post w jego temacie, a my tu piszemy o forum PPA. To ja już się nie odzywamSlesz pisze:Faktycznie, forum PPA jest niewygodne, ale to z deka nie na - ten tego - temat.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Kult - Komu bije dzwon
Kult - Komu bije dzwon
-
Amos
- Kontakt:
- Świerk
tez sadze ze PPA ma gorsze ale tam wiecej ludzi odwiedza.
musi byc uruchomiona z hd pod kickiem 3.1 ...
musi byc uruchomiona z hd pod kickiem 3.1 ...
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
:::.
-
grxmrx
gorsze forum? ;P
Przeglądam to forum i znalazłem takie właśnie uwagi co do forum PPA. Jestem odpowiedzialny za kod strony i chętne poznałbym wszelkie uwagi na temat tego jak można polepszyć kod. Co zrobić żeby było wygodne, a może od tamtego czasu (czyli kwietnia) już się nieco poprawło?Świerk pisze:tez sadze ze PPA ma gorsze ale tam wiecej ludzi odwiedza.
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę
Userów chcesz nam odebrać ?
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
-
grxmrx
Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę![]()
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
-
Kubal
grxmrx ma trochę racji......grxmrx pisze:Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę![]()
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
|Add|
Ups....Znowu offtopic
-
Anthrox
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Nie chciałem, żeby tak to zabrzmiało - sorry @grxmrx
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.