czy ktoś uruchomił Elvire 1 lub 2 z HD ?

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Świerk

czy ktoś uruchomił Elvire 1 lub 2 z HD ?

Post autor: Świerk »

.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Wspierasz konkurencje. Ty kolaborant jestes :mrgreen:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Atalante pisze:Wspierasz konkurencje. Ty kolaborant jestes :mrgreen:
Mi i tak mamy lepsze forum. Oni mają "przestarzałe" i moim zdaniem nie wygodne forum. I zrobili je pewnie dla tego żeby się pochwialić że sami zrobili ;) .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Faktycznie, forum PPA jest niewygodne, ale to z deka nie na - ten tego - temat.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Slesz pisze:Faktycznie, forum PPA jest niewygodne, ale to z deka nie na - ten tego - temat.
No właśnie robimy offtopa. Świerk z niecierpliwością co 5 minut sprawdza czy jest nowy post w jego temacie, a my tu piszemy o forum PPA. To ja już się nie odzywam :) .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ja nie odpalałem ale dawno dawno temu qmpel miał i grał na gołej 1200...
Awatar użytkownika
Świerk

Post autor: Świerk »

tez sadze ze PPA ma gorsze ale tam wiecej ludzi odwiedza.

musi byc uruchomiona z hd pod kickiem 3.1 ...
.::: Amiga Rulez! CD32 kicks ass! ::: CD32, Amithlon, WinUAE, WinUAE-Kaillera user :::.
.::: kupię Panasonic 3DO lub Atari Jaguar CD :!: :::.
...::: http://swrk.vgh.pl/ :::...
grxmrx

gorsze forum? ;P

Post autor: grxmrx »

Świerk pisze:tez sadze ze PPA ma gorsze ale tam wiecej ludzi odwiedza.
Przeglądam to forum i znalazłem takie właśnie uwagi co do forum PPA. Jestem odpowiedzialny za kod strony i chętne poznałbym wszelkie uwagi na temat tego jak można polepszyć kod. Co zrobić żeby było wygodne, a może od tamtego czasu (czyli kwietnia) już się nieco poprawło?
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę :wink:
Userów chcesz nam odebrać ?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Kubal

Post autor: Kubal »

ustawienia podstawowe i powinno działać!
grxmrx

Post autor: grxmrx »

Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
...po za tym - Blod bez niczyjej pomocy wszystko robił - pomyśl sam trochę :wink:
Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
Kubal

Post autor: Kubal »

grxmrx pisze:
Anthrox pisze:Jak admin ma dobry humor, to może Ci doradzi - ale, że jesteś z konkurencji...
Nie o to chodzi czy z pomocą czy bez bo ja też większość kodu bez pomocy zrobiłem... Chodzi o to, że jeśli są jakieś błędy na stronie, jeśli ktoś mógłby coś zasugegować co mogłoby być lepiej to jestem otwarty na sugestie. Nie umiem czytać w myślach i nie mogę znać wszystkich potrzeb użytkowników dlatego chciałbym aby ulepszać serwis z pomocą jego użytkowników.
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę przesłać mi mejlem na [email protected] lub ewentualnie tutaj lub (jeśli ktoś jest zalogowanym użytkownikiem PPA) może to zrobić wysyłając sugestię za pomocą bugtrackera.
Co do konkurencji to ja nie wiem, z tego co widzę to ta strona jest o nieco innym profilu niż PPA...
grxmrx ma trochę racji......
|Add|
Ups....Znowu offtopic :|
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

Nie chciałem, żeby tak to zabrzmiało - sorry @grxmrx
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
ODPOWIEDZ