Wakacyjny zlot ;) ?

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BadMojo

Wakacyjny zlot ;) ?

Post autor: BadMojo »

Przypadkiem luknąłem na shouta chociaż zazwyczaj tego nie robię ;). Pomysł mi się podoba. Nie musiał by a wręcz nie powinien być to zlot 'wiąrzący'. Chodzi o to żeby zaplanować sobie wakacje tak by np. móc spotkać się i pomelanżować troszkę dzień czy dwa w jakimś umówionym miejscu :). Wypali czy nie, nieważne...chociaż sobie pogadamy :P
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

heh większość takich zlotów bardzo rzadko dochodzi do skutku, ale tak czy siak to oczywiście jeśli chodzi o miejsce to w centrum Polski :P
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
BadMojo

Hehe wygodniś ;) Ja myślałem nad jakimś jęziorkiem ew. morzem :). I tak praktycznie co roku jestem nad bałtykiem... w 'mieście' to wyszedł by niezły kwas tak mi się wydaje...zlot, tak jak pisałem, musiał by być tylko pretekstem do spotkania się... w ogóle nazwanie tego zlotem wydaję się jakieś zbyt formalne ;).
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Moze po prostu podlaczyc sie do jakiegos party, demka by sie przy okazji poogladalo.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

byl amiga(pegasos) meeting 2004 i jakoś mało forumowiczów przyszło. Być może będzie 2005 to się coś pomyśli.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Ash

Post autor: Ash »

A kojarzysz coś takiego, gdzie coś może być? No i żeby wszyscy mogli podjechać. Tylko nie mów, że w Zielonej Górze:)
Najlepiej żeby to było na terenie, który ktoś zna, żeby za wczasu mógł się podowiadywać o miejsce itd... No i żeby namioty można gdzieś porozbijać, załatwić potrzeby:)... Kto jest z centralnej Polski, żeby mógł przyczaić?
Awatar użytkownika
Atalante

To sie jeszcze obaczy, na razie, o zadnych terminach party nie slychac, ale na pewno cos w wakacje bedzie.
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

BadMojo pisze:Ja myślałem nad jakimś jęziorkiem ew. morzem :).
Polecam Sopot i okolice :P
Możnaby zwieźć własny sprzęt :roll:
Ulokować się w jakimś domku, gdzieś nad jęziorem :? hmmm
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Atalante

Ja bym sie ulokowal najlepiej w jakiejs knajpie......

Na tydzien :mrgreen:
Awatar użytkownika
Slesz

Można spróbować wynając jakieś mieszkanie / lokum na jakiś czas za określoną stawkę...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
BadMojo

Kurdę bladę ;) Slesz dobrze gada...w gdańsku i gdyni mam rodzinę ale chaty nam raczej nie wynajmą ;) Co do słów Wirusa - strasznie by mi zależało by nie było to jakieś oficjalne spotkanie...jakoś sobie czegoś takiego nie wyobrażam... bardzo bym chciał żeby to było jakieś takie naturalne spotkanie...kutwa nie potrafie ująć tego w słowach ;). Nie chodzi już nawet o to by spotkali się ludzie interesujący się najukochańszym sprzętem na świecie (przcież jeśli nawet by takie spotaknie wypaliło, to nie będziemy cały czas gadać o Ami ;) ) tylko ludzie którzy w miłej (niestety nie zawsze) atmosferze rozmawiali sobie o sprawach najróżniejszych...poprostu melanżyk w miłym towarzystwie :) Bez jakiejś Ami oczywiscie by sie takie spotkanie nie obyło :D

ps. sorki za chaotyczność wypowiedzi...nie śpię już ponad dobę, a do tego wlałem w siebie spore ilości etanolu ;)
AXE Capoeira!
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Co do zlotow:forum na ktorym jestem(zadne tam foki :D )robilo juz dwa zloty i obydwa wypalily.Drugi byl niepewny,bo jede nz uzytkownikow nawalil(tzn spiep....sprawe).Wiec kto wie :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Slesz

Poruszam temat, żeby na dnie nie pozostał.
Dobrym patentem byłoby luźny, indywidualny przyjazd ochotników z forum w dane miejsce / do danej miejscowości (again - polecam Sopot - pub stoi na pubie, impra na imprze, a plaża jest długa i ... długa :P ). Następnie dana osoba informuje na forum innych użytkowników i z chętnymi na pm umawia się (lub wymienia nr kom i umawia się) na spotkanie probrowarniano-alkoholiczne ;)
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Wydaję mi się że najlepiej było by się spotkać na Amiga Meeting jak będą tylko jakieś informacje. Nie przesadzajcie, że chcecie dom odrazu wynajmować, kto będzie za to wszystko płacił ;) .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
Piotr Bober
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: Piotr Bober »

Jedi pisze:Wydaję mi się że najlepiej było by się spotkać na Amiga Meeting jak będą tylko jakieś informacje. Nie przesadzajcie, że chcecie dom odrazu wynajmować, kto będzie za to wszystko płacił ;) .
Złożą się każdy da 50 zł i będą mieli :wink:
Na wakacjach i zbanowaniu hura :P
ODPOWIEDZ