Moderator: GTW
Przez pierwszy tydzień miałem stracha. Teraz już jest looz... (nawiasem mówiąc chodzę do najgorszego gim w mojej małej mieścinie) Po prostu nie podpadaj nikomu, trzymaj się z qmplami. To wystarczy... nie podpadaj, peace4all, nie prowokuj, nie wyśmiewaj się, nie sprzedawaj (tj. nie bądź konfidentem), nie lej słabszych (może się okazać, że ma protektoraPiotr Bober pisze:Ludzie dziś ide ostatni raz do podstawówki jako jej uczeńa potem najgorsza rzecx mojego życia po wakacjach GIMNAZJUM
TE WAKACJE wykorzystam jak przed końcem świata
A MOŻE KTOŚ WESPRZE ALBO WSPÓŁCZUJE że ide do tego niezbyt przyjemnego miejsca
Myślę, że z Informatyką i J.Niemieckim wcale tak być nie musi. Wiele szkół nadal nie stać na zestaw komputerów (nie wyobrażam sobie konstruktywnej nauki tego przedmiotu "na sucho"). Co do języka - to jest chyba indywidualna decyzja każdej szkoły z osobna, więc różnie to bywa. U mnie w podstawówce był tylko angielski i amatorsko rosyjski (dla chętnych). Piszę o podstawówce przyrównując 7, 8 i 1 klasę do obecnych klas gimnazjalnych. Dlatego idąc tym tropem - niewiele powinno się zmienić.Aliens pisze:- u mnie to było tak , doszła Informatyka, J.Niemiecki , Chemia , Fizyka , Wiedza o społeczeństwie. Żaden przedmiot nie odszedł![]()
Chyba tak samo powinno byc u naszego, nowego gimnazjalisty.